Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Titkok Nelly Furtado új albumáról

Nelly Furtado - Titkok Nelly Furtado új albumáról

Nemrég már írtunk róla, hogy spanyol nyelvű albumot készít Nelly Furtado. Az énekesnő most elárulta, miért tért át az anyanyelvére és miben lesz más ez a lemez, mint az eddigiek. Most jönnek az igazi szerelmes dalok Nelly Furtadotól.

All Good Things

’Mi Plan’ – ahogy nemrég mi is megírtuk, ez lesz a címe Nelly Furtado új, spanyol nyelvű albumának, ami várhatóan már idén ősszel a boltokba kerül. Az énekesnő a héten elárult néhány érdekességet a korongról: elmondta például, hogy három éve, a Loose című nagylemezét követő turné testileg és lelkileg is teljesen kimerítette, ekkor határozta el, hogy spanyolul fog énekelni.

Nelly Furtado - Titkok Nelly Furtado új albumáról

„Fizikailag nagyon kifáradtam és ezután nem jött semmilyen ihlet. Szinte olyan érzés volt, mintha elvesztettem volna a képességemet, hogy angolul írjak dalokat. Szükségem volt egy új megnyilvánulási formára és ezt abban találtam meg, hogy spanyol nyelven írok dalokat. Ezen az albumon lesznek az első igazi, szerelmes dalaim. Felszabadító érzés, hogy képes vagyok egy latin nyelven énekelni, és kifejezni vele a latin énemet” – mondta Nelly Furtado.

A ’Mi Plan’ című korongon Nelly olyan vendégművészekkel dolgozik együtt, mint Aejandro Fernandez, Julieta Venegas és a spanyol hip-hop énekes, La Mala Rodriguez.

Juhász Gergely

2009. 07. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 07. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 01. 17. 2:15
Hali, amennyire tudom, NF portugál származású, így nem lehet az anyanyelve spanyol. Üdv, Ben
Vendég 2010. 01. 17. 13:46
De igen,spanyol az anyanyelve,mindig ezt hangoztatja!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Titkok Nelly Furtado új albumáról cikk képei
Nelly Furtado - Titkok Nelly Furtado új albumárólNelly Furtado - Titkok Nelly Furtado új albumárólNelly Furtado - Titkok Nelly Furtado új albumárólNelly Furtado - Titkok Nelly Furtado új albumárólNelly Furtado - Titkok Nelly Furtado új albumáról