Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelent Király Viktor első lemeze

Király Linda - Megjelent Király Viktor első lemeze

A fiatal énekes első önálló albuma a napokban jelent meg, ez alkalomból hívta össze a sajtó képviselőit. Nem is akárhol: a Király utca ismert multikultúrális épületkomplexumában - a név kötelez, gondolnánk, de véletlen az egybeesés.

A rendezvény kissé más volt, mint a hagyományos sajtótájékoztatók, hiszen a szokásostól eltérően most Viktor leghűségesebb és leglelkesebb rajongóit is beengedték. Ám nem csak ők tapsoltak hangosan a műsor végén: az énekes mindenkit levett a lábáról szerénységével és tehetségével.

A hivatalos részben először Joós István, a lemezkiadó ügyvezetője mesélte el az egybegyűlteknek, hogy miért nagy öröm számára Viktor lemezének gondozása; utána Viktor maga szólalt fel és mesélt a lemezfelvétel körülményeiről, természetesen a közreműködőknek és a támogatóknak szóló köszönetnyilvánítás sem maradt el; majd a fiatal és tehetséges Sztevanovity Natali - Dusán lánya -, az album dalszövegeinek írója és végül Viktor édesapja és egyben managere, Király Tamás is magához ragadta a mikrofont pár mondat erejéig.

Majd a zenéé lett a főszerep: az album néhány dalát - köztük az első kislemezes Forgószél címűt - elő is adta a délután főhőse, egy közös dalra nővérét, Lindát is felszólítva a színpadra, melyet hatalmas ováció követett.

Az album a megjelenés hetében igen előkelő helyen nyitott a Mahasz listán, és jók az esélyei, hogy ez a következő héten még fokozódni fog.

2009. 07. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 07. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 07. 31. 11:01
gagyi album monoton dalokkal
Vendég 2009. 08. 17. 21:22
Nekem nagyon tetszik! Király Viktor 4ever!(L)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megjelent Király Viktor első lemeze cikk képei
Király Linda - Megjelent Király Viktor első lemeze