Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

BEP Rekordok

Black Eyed Peas - BEP Rekordok

Elképesztő, eddig soha nem látott rekordokat ért el a The Black Eyed Peas, akik a Billboard Hot 100 lista 51 éves fennállása óta az együttesek közt a leghosszabb időre, 17 hétre (12 hétig a "Boom Boom Pow" című dallal, majd azt követően az "I Gotta Feeling"-el 5 hétig) vették birtokukba a vezető helyet.

A nálunk is egyre sikeresebb "Boom Boom Pow" kislemez formabontó dallamaival az Amazon internetes áruház legnagyobb példányszámban eladott dala lett idén.
A csapat egyébként annyira sikeres és népszerű lett legújabb albumával, hogy négy kategóriában is jelölték a Teen Choice Awards díjra, mégpedig olyan megjelölésekkel, mint a legjobb hip-hop/rap dal ("Boom Boom Pow"), a legjobb album ("The E.N.D.") vagy csak egyszerűen a nyár dala ("I Gotta Feeling"). A BEP élőben fog fellépni a díjátadón, ami augusztus 10-én kerül megrendezésre.

A kvintett tehetségére a szakmában is többen felfigyeltek, hiszen amellett hogy a "Boom Boom Pow" Dj Ammo/Poet féle remixe kulcszenéje lesz az augusztus 7-én debütáló GI Joe filmben, a dal eredetije az "I Gotta Feeling"-el karöltve megjelent a Disney G-Force mozijában is, valamint az őszre várható DJ Hero számítógépes játékban is kedvére mixelheti majd minden játékos.

2009. 07. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 07. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 07. 31. 10:47
Ez igazán jó hír, csaka gond az, hogy Usher egyelőre a csúcstartó 19 héttel, a BEP még második. De valószínű, hogy elérik a 19 hetet: www.theblackeyedpeas.hu
Vendég 2009. 08. 02. 9:29
Szerintem nem jók ezek a számok... nem értem, hogy lehet ennyi ideig 1.???
Anni 2009. 10. 23. 19:24
királyság az egész

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

BEP Rekordok cikk képei
Black Eyed Peas - BEP Rekordok