Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Anastacia „vigasztalja” Madonna csalódott rajongóit

Anastacia - Anastacia „vigasztalja” Madonna csalódott rajongóit

Az elmúlt napokban több nyugtalanító hír is szárnyra kapott a Madonna-koncerttel kapcsolatban: jelenleg úgy tűnik, sem a Kincsem Park, sem a Puskás Ferenc Stadion nem ad otthont a rendezvénynek. Hogy hol, és hogyan tartják meg a koncertet, nem tudni, a rajongók pedig a fejüket kapkodják, megváltott jegyeiket nézegetik és a koncert elmaradásától félnek. Ez a bizonytalan helyzet a zenekedvelők, koncertre járók tömegei számára kérdőjelezheti meg a világsztárok fellépésébe vetett bizalmat.

Anastacia budapesti koncertjének szervezője ezért felajánlja, hogy a világsztár szeptember 6-i fellépésére különleges, kedvezményes állóhelyeket hoz forgalomba azoknak, akik a Kincsem Parkba váltott Madonna koncertjeggyel rendelkeznek.

Anastacia esetében nemcsak a helyszín 100%, de az is, hogy előadja legismertebb slágereit, köztük az I'm Outta Love-ot, a Paid My Dues-t és a Left Outside Alone-t is! A Kincsem Park-koncertjeggyel rendelkezők pedig kedvezményes áron juthatnak hozzá a szeptemberi koncertre kapható állóhelyekhez - ennek módjáról a www.ticketportal.hu címen tájékozódhatnak az érintettek.

2009. 08. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 08. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 08. 01. 19:08
sokra megyek vele anastacia azért nem madonna bammeg!!!!
Vendég 2009. 08. 01. 20:37
Nem semmi! Biztos nem fogynak a jegyek, aztán így akarják csábítóvá tenni Anastaciát. Gyalázat azt sugallni, hogy a Madonna-koncert elmarad! Meg aztán nem a világsztárokba vetett hit dől meg, hanem a világhírű magyar szervezésbe vetett hit, meg a magyarokba vetett hit, élő példa ez is, hogy magyar a magyarnak ellensége. Ha elmarad a koncert, az a magyarok újabb szégyene lesz!!!
Vendég 2009. 08. 02. 10:04
a magyar szervezés egy nagy f o s!! hozzá nem értő emberek ülnek ott is, és még van képük olyanokat nyilatkozni hogy nem fogynak a jegyek a Madonna koncertre!! a cikk írója is tiszta gyagya, még h. a világsztárokba vetett hit!! bakker!! ez b a r o m sá g, a kezét törném le annak aki egyáltalán ilyet le mer írni.. vazze a magyar szervezés a nagy T R Á G Y A és szégyen gyalázat hogy még itt is hozzá nem értő senkiházi emberkék ülnek akik persze a nagy manit felveszik a semmiért, azért hogy hónapok alatt egy koncert lebonyolítását rendesen nem tudják megoldani!! szégyen és gyalázat!!!! az ilyen embereket a süllyesztőbe küldeném a cikk hüje írójával együtt!! agyatlan f**szság!!!
lady 2009. 08. 03. 21:28
Szerintem nem kéne aggódni,eddig egyetlen külföldi sztár koncertje sem maradt el. A média meg nem szentírás. Nekem is van jegyem, és Madonna tuti tesz róla, hogy a buli hattttalmas legyen...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Anastacia „vigasztalja” Madonna csalódott rajongóit cikk képei
Anastacia - Anastacia „vigasztalja” Madonna csalódott rajongóitAnastacia - Anastacia „vigasztalja” Madonna csalódott rajongóit