Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Unja zenekarát a gitáros-énekes

Oasis - Unja zenekarát a gitáros-énekes

Noel Gallagher egy-két helyen már korábban is megemlítette, hogy egyre kevésbé élvezi a zenélést az öccsével, Liam Gallagherrel irányított Oasis nevű együttesben, és másfajta kihívásokra vágyik. A napokban hosszasan beszélt erről.

„Nem tudom, mit érhetnénk még el az Oasisszel. Szervezzünk hosszabb turnét? Keressünk még több pénzt? Másra van szükségem, hogy fenntartsam a zenélés iránti érdeklődésemet. Csatlakoznom kellene egy új zenekarhoz, ahol nem folytatnék dalszerzői tevékenységet, ahol kötelezettségek nélkül gitározhatnék. Az Oasis persze megmaradna, de pár évig mindenképpen szüneteltetni kell a működését” – egyebek között ezt nyilatkozta. Az Oasis legutóbbi, hetedik stúdiólemeze Dig Out Your Soul címmel tavaly októberben került a boltokba.

Oasis - Unja zenekarát a gitáros-énekes

Noel 2007 márciusában a londoni Royal Albert Hallban adott szólókoncertet. Együttese zeneszámainak szólóverziója mellett átdolgozásokat játszott. A felvételekhez idén márciusban a közönség is hozzájuthatott: ötöt digitális formátumban, tizenegyet CD-n kapott meg. A The Times című brit napilap keddtől szombatig közölt egy internetes linket, az érdeklődők naponta egy-egy dalt tölthettek le. A lap március 15-i vasárnapi kiadása, a The Sunday Times a maradék tizenegy szerzeményt felvonultató ajándék CD-vel jelent meg. (Új Szó)

Puha József

2009. 08. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 08. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Unja zenekarát a gitáros-énekes cikk képei
Oasis - Unja zenekarát a gitáros-énekesOasis - Unja zenekarát a gitáros-énekes