Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mégsem lesznek megtartva a Michael Jackson-emlékkoncertek

Michael Jackson - Mégsem lesznek megtartva a Michael Jackson-emlékkoncertek

Eredetileg a londoni O2 Arénában lett volna megtartva több emlékkoncert, megrendezésükre azonban mégsem kerül sor - derült ki a mai nap folyamán.

Korábban meg lett erősítve, hogy a show-t augusztus végén tartják meg, olyan sztárok közreműködésével, mint például Beyoncé, Leona Lewis vagy Justin Timberlake. Az ok pofonegyszerű: a szervező cég, az AEG Live egyszerűen képtelen volt elvégezni feladatát, vagyis megszervezni a koncerteket. Állításuk szerint nem tudtak megegyezni a fellépő sztárokkal, kifutottak az időből - írta a The Times.

Michael Jackson - Mégsem lesznek megtartva a Michael Jackson-emlékkoncertek

A cég egyik dolgozója elárulta: „2010 előtt biztosan nem kerül sor a koncertek pótlására. Nem akarjuk elkapkodni a dolgokat. Addig várunk, míg az összes lehetséges hírességgel sikerül megállapodnunk”.

Mindeközben kiderült, hogy Jacko „This Is It” turnéjának próbafelvételeiből filmet forgatnak – jelentette be ma a Sony Pictures Entertainment és a Sony Music Entertainment. A mozikban október 30-án debütál a film, HD kép és digitális hang minőségben. Nem csak a próbákat fogja bemutatni, a kulisszák mögé is betekinthetünk. Hab a tortán, hogy a film egyes részeit 3D-ben fogjuk látni.

Luxi

2009. 08. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2009. 08. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mégsem lesznek megtartva a Michael Jackson-emlékkoncertek cikk képei
Michael Jackson - Mégsem lesznek megtartva a Michael Jackson-emlékkoncertekMichael Jackson - Mégsem lesznek megtartva a Michael Jackson-emlékkoncertek