Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Imperial Blaze néven érkezik Sean Paul új albuma!

Sean Paul - Imperial Blaze néven érkezik Sean Paul új albuma!

A hírek szerint augusztus 18-án jelenik meg a jamaicai rapper új lemeze, a torrent és egyéb letöltő oldalak azonban már napok óta elérhetővé teszik az Imperial Blaze-t az interneten!

Sean Paul a tőle megszokott, és – nem hallgathajtuk el – az általa megteremtett rap-reggae-dancehall stílust hozza a vadonatúj albumán is. A számok egy része elég sablonos, hiszen amikor egy énekes/zenész nagyon ragaszkodik a kialakított vonalhoz, ez szinte törvényszerű következmény… Ami viszont elismerésre méltó, hogy a legtöbb track teljesen egyedi, és újszerű. Seannak megint sikerült új, fülbemászó dallamokat kiénekelni magából, nem is akármilyen, talán leginkább „seanpaulos” hangján, melyeket a jól eltalált hangszerelés teszi teljessé. A legjobban sikerült dalok az új lemezről nálam a következők: Lace It, So Fine, Now That I’ve Got Your Love, Press It Up, Evening Ride, Hold My Hand, Daddy’s Home, Wine Baby Wine.

stanley

2009. 08. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 08. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Imperial Blaze néven érkezik Sean Paul új albuma! cikk képei
Sean Paul - Imperial Blaze néven érkezik Sean Paul új albuma!Sean Paul - Imperial Blaze néven érkezik Sean Paul új albuma!