Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Készülőben Borlai Gergő új lemeze!

Borlai Gergő - Készülőben Borlai Gergő új lemeze!

A magyar dobos fenomén az általa feldobolt több száz albumot követően most éppen a harmadik saját korongján dolgozik. Az 1997-es „17” és a 2004-es „Sausage” című albumai után 2009 októberére ígéri az album megjelenését.

meinl video

Még februárban beszélgettem Gergővel, amikor említette, hogy tervezgeti a harmadik lemezét. Akkor annyit mondott róla, hogy valami nagyon újat fog felmutatni ezzel az albummal. Hogy pontosan mit, azt nem tudta, de azt mondta, hogy teljesen elszakad a hagyományos „leülök a gép mögé, és számot írok” dologtól, és inkább a harmóniákra összpontosít. Augusztus ötödikén adta az első úgymond hivatalos bejelentést az új lemezről a fórumán: „Kedves Mindenki! Holnap stúdióba vonulok, hogy feldoboljam az új albumomat.” Ezt a bőszavú közlést pár napja – miután a fórumozók többsége milliónyi faggató üzenettel bombázta - a következő hozzászólással toldotta meg: „Sziasztok! Az új lemez dobolását a Pannónia stúdióban nyomtam fel múlt pénteken az akryl dobbal. A többi hangszer a világhálónak köszönhetően került feljátszásra. Egyelőre csak ennyit mondhatok. Névsor és egyéb meglepi nemsoká.”

Borlai Gergő - Készülőben Borlai Gergő új lemeze!

Ennyit tudunk tehát eddig az új Borlai-lemezről. Mihelyt többet fogunk tudni, jelentkezünk! Gergőt egyékbént élőben hallhatjátok folyamatosan, hiszen rengeteget koncertezik. Legközelebb még augusztusban a K.L.B. Trió, Charlie, Hrutka Robi és Zséda koncerteken találkozhattok vele! Egyéb infók a honlapján!

stanley

2009. 08. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 08. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Készülőben Borlai Gergő új lemeze! cikk képei
Borlai Gergő - Készülőben Borlai Gergő új lemeze!Borlai Gergő - Készülőben Borlai Gergő új lemeze!