Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Brit orgia a Sziget Nagyszínpadán

Sziget - Brit orgia a Sziget Nagyszínpadán

Biztosan jó érzéssel töltene el, ha egy kinti neves fesztiválra ellátogatva, csupa hazai banda koncertjét láthatnám. A britek szombaton ilyesmi érzéssel állhattak a Sziget Nagyszínpada előtt.

Gyakorlatilag minden szombati nagyszínpados fellépő a szigetországból érkezett, ezek közül a Placebo már rutinos Szigetes fellépőnek számított, akik kérdezősködésünk alapján a top5-ben voltak a legjobban várt fellépők között.

A szombati napon megkérdeztünk jópár "kontrasztos" arcot, volt-e valami rendhagyó élménye az idei szigetes napokból, íme a 3 nyertes történet:

Sziget - Brit orgia a Sziget Nagyszínpadán

Józsi (17, Bp.):
"Találkoztam egyik tanárommal, de a durva az, hogy pogózás közben és majdnem lefejeltem. Nem is tudom kinek volt cikibb."

Attila (23, Pécs):
"Mobillal világítottam a toi-toi-ban, szó szerint szarul végződött az ügy. Annyit nem ért a teló, hogy utána másszak. A haverok szakadtak a röhögéstől és segítettek jobban eltemetni a cuccost. Undorító de ez van... Egyébként nem voltunk teljesen józanok."

Zotya (21, Bp.):
"A tegnapi Prodigy koncert után félig mezítláb mentem hazáig, a város másik felére, ahogy látod a Placebo-ra már zárt cipővel készültem."

A vasárnap és talán az egész 2009-es Sziget fő durranása a Faith No More! 1997-ben már jártak a fesztiválon, aztán nem sokkal utána fel is oszlottak. A zenekar egy ikon, amiből rengeteg mai alternatív és rock banda táplálkozott, így hát a vasárnap egyik erősen ajánlott programja, a visszatérő FNM koncertje. Nem mellesleg előtte az Offspring, utána pedig a Life of Agony koronázza a záró estét.

/Fotó: Vermes Kata/

Gab

2009. 08. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2009. 08. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
lurad punk 2018. 06. 24. 16:12
Gyors hitel 24 Alkalmazzunk most rugalmas személyi kölcsönként. Hozza fel a kölcsönt több egyszerű részletre. Több pénz. Szükség esetén növelje a kért összeget. Elnapolása. Csinálj áttörést, késedelmes fizetést havonta, ha szüksége van rá. Lépjen kapcsolatba velünk és mondja el nekünk az összeget. luradpunk@gmail.com A gyors hitel-alkalmazás 24 személyi kölcsönként Rugalmas. Hozza fel a kölcsönt több egyszerű részletre. Több pénz. Szükség esetén növelje a kért összeget. Elnapolása. Csinálj áttörést, késedelmes fizetést havonta, ha szüksége van rá. Lépjen kapcsolatba velünk és mondja el nekünk az összeget.   luradpunk@gmail.com .

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Brit orgia a Sziget Nagyszínpadán cikk képei
Sziget - Brit orgia a Sziget NagyszínpadánSziget - Brit orgia a Sziget Nagyszínpadán