Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonna koncert: a visszaszámlálás megkezdődött

Madonna - Madonna koncert: a visszaszámlálás megkezdődött

Egy kis botrány után elmondhatjuk, hogy a díva jön koncertezni az eredetileg meghirdetett helyen, azaz a Kincsem Parkban lép majd fel. Az alábbiakban minden fontos infót megosztunk veletek!

A koncert a Kincsem Parkban kerül megrendezésre, amely mint koncerthelyszín, eddig ismeretlen volt a nagyközönség számára. Felhívjuk minden jegytulajdonos figyelmét, hogy mindenképpen kényelmes cipőben – lehetőség szerint ne papucsban - érkezzen a helyszínre, hiszen az este végéig nem csupán a koncert ideje alatti táncra, vagy a nézők legnagyobb részének az állóhelyen történő várakozásra kell felkészülnie, hanem sétára a tömegközlekedési pontok és a Kincsem Park bejárata, illetve a parkon belül a saját szektorukhoz vezető részeken.

Madonna - Madonna koncert: a visszaszámlálás megkezdődött

A 2-es metró Pillangó utcai megállójától 15 perc sétára találhatók a bejáratok. A koncert után plusz metrószerelvényeket állítanak forgalomba a 2-es metró vonalán a Déli pályaudvar irányában. A 100-as busz az Örs vezér tértől a koncert előtt és után is sűrített járattal áll a közönség rendelkezésére. A Park bejáratától 10 perc sétára található Kőbánya-felső (BNV V. kapuval szemben) vasútállomás, ahova a koncert előtt kb. 20 percenként érkezik vonat a Keleti pályaudvar felől a Szolnok-, Hatvan-, Sülysáp - vonalakon. Az Albertirsai út a Kerepesi út felől már délután lezárásra kerül, csak az engedéllyel rendelkező autók hajthatnak be.

A Kincsem Park területére 3 nagy kapun keresztül lehet bejutni az Albertirsai útról. Ezek közül kettő nyílik közvetlenül a parkba, egy pedig a Hungexpo főbejárata mellett található. Kérjük, figyeljétek a kapuknál az A1, A2, A3 és A4 jelzéseket valamint a helyszínen további információkat is kaphatnak a narancssárga polóban dolgozó információs személyzettől. A szektorokba vezető utak a lelátónak is helyet adó épület előtt válnak szét, a helyszínen táblák segítik majd a gyorsabb tájékozódást.

Ne hozzatok magatokkal a koncertre esernyőt, kemping- vagy horgász széket, bármilyen termoszt vagy üveget, hiszen ezeket biztonsági okokból nem vihetik be a park területére. Kamerát és fotós felszerelést sem lehet a rendezvényre behozni!

Várható kapunyitás 17.30, a koncert 19.15-kor kezdődik.

Paul Oakenfold, a világ egyik legismertebb DJ-e melegíti majd be a közönséget, aki olyan sztároknak készített remixeket már, mint a Rolling Stones, U2, Madonna, Justin Timberlake, Snoop Dogg, New Order, The Cure, Massive Attack, vagy Elvis Presley.

A koncert alatt Madonna mellett színpadra lép a 8 tagú kísérőzenekar, 4 vokalista, 14 férfi és 6 női táncos, illetve az énekesnő a show egy részében egy 4 tagú orosz – roma zenekarral együtt adja elő slágereit.

Remélhetőleg egy remek koncert lesz az „előzenekart” is beleértve!

Jónap Tamás

2009. 08. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 08. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 08. 19. 15:06
Alig várom, hogy ott csápoljak az első sorban!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Madonna koncert: a visszaszámlálás megkezdődött cikk képei
Madonna - Madonna koncert: a visszaszámlálás megkezdődöttMadonna - Madonna koncert: a visszaszámlálás megkezdődött