Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Még nem tudják, hogyan tovább

Bloc Party - Még nem tudják, hogyan tovább

A Franz Ferdinand nevű skót együttes által 2004-ben indított brit gitárzenei divathullám folyamatosan és törvényszerűen hagy alább. A képviselők a fennmaradásért küzdenek – kevés sikerrel, egyelőre senki sem találja az érából kivezető utat. A Sziget Fesztiválon is fellépett Bloc Party sem.

A színes bőrű Kele Okereke énekes-gitáros vezette kvartett második, 2007-es A Weekend in the City című stúdiólemezének fogadtatása elmaradt a bemutatkozó, 2005-ös Silent Alarm sikerétől, a tavalyi album, az Intimacy pedig számottevő visszhang nélkül gyorsan eltűnt az eladási listákról.

A zenekar jelenleg koncertezik, új tervei viszont nincsenek. „Lejárt a lemezszerződésünk, és nem tudjuk, mit hoz a jövő. Elképzelhető, hogy kiveszünk egy év szabadságot, esetleg többet is, három évet. Lehet, soha többé nem készítünk albumot, de az is lehet, hogy gyorsan stúdióba vonulunk, és új dalokat rögzítünk. Meglátjuk, hogyan érezzük magunkat a nyári koncertsorozat végén, csak akkor döntünk a folytatásról. Az utóbbi időben sokat dolgozom lemezlovasként, többet, mint korábban bármikor, és jól érzem magam” – nyilatkozta Okereke. (Új Szó)

Puha József

2009. 08. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 08. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Még nem tudják, hogyan tovább cikk képei
Bloc Party - Még nem tudják, hogyan továbbBloc Party - Még nem tudják, hogyan tovább