Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hrutka Szabadság-Vírusban szenved!

Hrutka Róbert - Hrutka Szabadság-Vírusban szenved!

A Jamie-Robi project felbontása után Hrutka Róbert nem sokáig várt, máris elkészült az új lemeze, melynek címe Szabadság-Vírus. Az album májusban jelent meg hivatalosan, a bemutató koncertet is akkor tartották. Pár nap múlva a ZP-ben hallhatjuk az új szólóanyagot!

Egyetlen egy

A Jamie-Robie zenekar nagy sikere után joggal várhattunk valami nagyot mindkét zenésztől. Jamie Winchester esetében nem volt kétséges, hogy továbbra is frontemberként fog tevékenykedni, és egyedi énekhangjával ragadtatja el rajongóit. Hrutka Robiról annyit tudtunk, hogy rendkívül sajátosan gitározó kiváló zenész és zeneszerző. S most kijött egy lemezzel szinte egyből a Jamie-vel közös csapat felbomlása után, és meglepetésünkre ő is frontemberként lép elénk! Énekel és gitározik, és élvezetes számait egy nagyon jó csapattal támasztja alá. Érdekesség, és nem túl szokványos ilyenfajta poprockban, hogy elektromos csellót (Kalmus Felicián) alkalmaznak. A közös projectből „megmaradt” Dely Domonkos perkás és Galambos Zoltán billentyűs. A doboknál a régi Jamie-Robi dobos, a számos zenekarból ismert Borlai Gergő ül. A basszusgitárt Fehérvári Attila pengeti.

Hrutka Róbert - Hrutka Szabadság-Vírusban szenved!

Robi a következőket írta hamarosan következő fellépéseiről a honlapján: „végre eljutottunk ahhoz a ponthoz, amikor már mondhatunk konkrétumokat is a zenekarról és a készülő filmről :) Jamelia jövő hét elején jön Magyarországra és kedden már találkozunk vele a stúdióban. Rögzítjük azt a főcímdalt, aminek a zenéjét én és a szövegét Jamelia írta. A koncert előtti napokban a stúdióban dolgozunk, a koncert másnapján 28-án éjjel már forgatunk Jamelia-val a SZIN-en éjféltől a nagyszínpadon. Ha arra jártok, gyertek a nagyszínpadhoz, a forgatás nyilvános ;) De a legfontosabb: AUGUSZTUS 27. ZÖLD PARDON! Ígéretünkhöz hűen lesznek új számok, bár nem néztem az időjárás jelentést... bár a múltkori után megígérték nekem, hogy jó idő lesz ;)”

A csapat tagjai:

Hrutka Robi – gitár, ének
Fehérvári Attila - basszusgitár, vokál
Kalmus Felicián - elektromos cselló
Dely Domonkos - vokál, perka
Borlai Gergő - dob
Galambos Zoltán - billentyű, voká

stanley

2009. 08. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 08. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hrutka Szabadság-Vírusban szenved! cikk képei
Hrutka Róbert - Hrutka Szabadság-Vírusban szenved!Hrutka Róbert - Hrutka Szabadság-Vírusban szenved!