Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jamie Winchester: The Cracks are Showing

Jamie Winchester - Jamie Winchester: The Cracks are Showing

Jamie is halad a szólókarrier nevezetű úton, hozzáférhetővé tette első új számát a neten, és koncerteken is hallható új formációjának muzsikája! A 23-i ZP-s koncert után legközelebb aug. 27-énSzegeden a SZIN-en lépnek fel az új csapatával.

The Cracks are Showing

Az új szám, és a Helter Skelter című The Beatles dal feldolgozása hallható és látható Jamie honlapján, MySpace profilján, illetve a YouTube-on. Az előbbi abszolút Jamie-s szerzemény, viszont érződik benne egy új vonal, egy elektronikusabb, többek szerint U2-s hatás, mely populárissá, mindazonáltal keménnyé, rockossá is teszi a zenét. A Helter Skelter pedig az egyik ZP-s koncerten került rögzítésre. Ízelítő az új csapat koncertfeelingjéből. A banda lényegében régebbi Jamie-Robi tagokból áll, egy új gitárossal kiegészülve, akit Pásztor Sámuelnek hívnak. Giret Gábor basszusgitározik, és az anno Borlait felváltó Kottler Ákos dobol.

Jamie Winchester - Jamie Winchester: The Cracks are Showing

Meg kell említenünk, hogy a jól megszólaló zenekar nemrég az MR2 8-as stúdiójában is bemutatkozott, az MR2 Akusztik elnevezésű műsorán belül. Ezen az estén Jamie egyébként hangos, elektromos gitáros új programját első ízben hallhatták a vendégek akusztikusra "lefordítva". Vendégként a Megasztár első szériájából ismerős gitáros-dalszerző-énekesnőt, Schmidt Verát üdvözölhették a stúdióban.

Még egy érdekesség Jamie közelmúltbeli zenei tevékenységéről. Mint megtudtuk, Törőcsik Mari és Garas Dezső stúdióba vonult és Demjén Ferenc tiszteletére elénekelték a "Várj, míg felkel majd a nap!" című dalt. A felvétel hangszerelését pedig nem más, mint Jamie Winchester készítette. A felvételt megtaláljátok a YouTube-on, eredetileg az MTV Icon műsorához készült a dal. "Törőcsik Mari és Garas Dezső eddig még csak színházban énekeltek együtt. Sokan talán nem is tudják róluk, hogy milyen szép és kifejező hangjuk van. Csodálatos dolognak tartom, hogy a Nemzet Színészeit 2009-ben össze tudtuk hozni egy újabb duettre. Büszke vagyok rá, hogy olyanok tisztelegnek Demjén Rózsi előtt, akik maguk is ikonok a saját területükön"- mondta Lévai Balázs.

Tagok:

Jamie Winchester – gitár, ének
Pásztor Sámuel - szólógitár
Giret Gábor – basszusgitár
Kottler Ákos – dob

stanley

2009. 08. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 08. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jamie Winchester: The Cracks are Showing cikk képei
Jamie Winchester - Jamie Winchester: The Cracks are ShowingJamie Winchester - Jamie Winchester: The Cracks are Showing