Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rekordot döntött a Black Eyed Peas

Black Eyed Peas - Rekordot döntött a Black Eyed Peas

Will I Am zenekara húsz, egymást követő héten át vezette a Billboard Hot 100-as listáját, ezzel pedig új rekordot állítottak be. Az eddigi csúcstartó Usher volt, aki zsinórban tizenkilenc alkalommal jutott a csúcsra.

Boom Boom Pow

Nagy az öröm a Black Eyed Peas háza táján, hiszen az együttes poptörténelmet írt a Billboardon. Fergie-ék ugyanis húsz, egymást követő héten át vezették a Billboard Hot 100-as listáját, vagyis megdöntötték az eddigi 19 hetes rekordot, amit anno még Usher állított be. A zenekar 12 hétig volt No1 a ’Boom Boom Pow’ című dallal, ezt követően pedig azonnal egy másik slágerük, az ’I Gotta Feeling’ állt a csúcsra, majd ott is maradt nyolc kerek hétig, így jött össze az új rekord.

Black Eyed Peas - Rekordot döntött a Black Eyed Peas

Nem kizárt egyébként, hogy a frontember Will I Am hamarosan önállóan is megismétli – vagy akár túl is szárnyalja – ezt a teljesítményt: a zenész ugyanis néhány hete bejelentette, hogy szeretné kiadni azokat a dalokat, amiket Michael Jacksonnal rögzített az utóbbi egy évben. Ezt a lemezt pedig garantált, hogy úgy viszik majd a rajongók, mint a cukrot.

Juhász Gergely

2009. 08. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 08. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 09. 01. 18:45
na! ez máN egy szakállasabb hírke... ;-P és ugyan má'! csak niGGGGerek... és dear Csé... "súgjon" má' ez ügyben, please! ;-( "message: én ezt ma találtam egy net forráson... el vagyok, el voltam maradva. ;-( ;-/ http://www.168ora.hu/hozzaszolas/?rand=90803&type=c&id=38912 good night , good-good night! ;-) ;-P
Vendég 2009. 09. 01. 18:46
18:44 "Hlegközelebb"? hehe... és vége, koniec. ;-P "Pá!" ;-)
Anni 2009. 10. 23. 19:22
királyság az egész

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rekordot döntött a Black Eyed Peas cikk képei
Black Eyed Peas - Rekordot döntött a Black Eyed PeasBlack Eyed Peas - Rekordot döntött a Black Eyed PeasBlack Eyed Peas - Rekordot döntött a Black Eyed PeasBlack Eyed Peas - Rekordot döntött a Black Eyed Peas