Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra belehúz a Skunk Anansie

Skunk Anansie - Újra belehúz a Skunk Anansie

Az elmúlt évtized közepén-végén nem volt olyan nap, hogy ne játszotta volna valamelyik zenetévé a Skunk Anansie ’Hedonism’ című megaslágerét. A zenekar új dalt készített, kiadnak egy Greatest Hits albumot és egy európai turnéba is belevágnak.

Hedonism

Sokaknak minden bizonnyal nem mond túl sokat a Skunk Anansie név, pedig ez a zenekar komoly sikereket aratott a kilencvenes években – főleg a Hedonism című dallal, amit lentebb nálunk is meg lehet hallgatni. A banda végre megtörte a hallgatást: nyolc év szünet után ugyanis nyáron készítettek egy új dalt 'Because Of You’ címmel, amit már el is játszottak néhány fesztiválon, ráadásul ezt a felvételt is ráteszik a november 2-án megjelenő 'Smashes and Trashes’ című válogatásalbumukra.

Skunk Anansie - Újra belehúz a Skunk Anansie

A Skunk Anansie ezt követően egy 21 állomásos európai turnéba is belekezd, ennek állomásait valamikor a közeljövőben fogják bejelenteni. Hajrá.

Juhász Gergely

2009. 08. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 08. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra belehúz a Skunk Anansie cikk képei
Skunk Anansie - Újra belehúz a Skunk AnansieSkunk Anansie - Újra belehúz a Skunk AnansieSkunk Anansie - Újra belehúz a Skunk AnansieSkunk Anansie - Újra belehúz a Skunk Anansie