Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szakított Nelly és Ashanti

Nelly - Szakított Nelly és Ashanti

Mostanában mindenki Rihanna és Chris Brown kapcsolatán csámcsog, pedig nem Ők voltak az egyetlenek, akik hosszú ideig titkolták románcukat. Ezt tette Nelly és Ashanti is, akik esküvőt terveztek, ám most mégis szakítottak.

Dilemma (With Kelly Rowland)

Érdekes kapcsolatban élt Nelly és Ashanti: a két RNB énekes négy évig járt egymással, és bár az ismerőseik körében már mindenki tudta, hogy együtt vannak, Ők egyre csak tagadták a románcukat. Ashanti végül tavaly novemberben jelentette be, hogy boldog párkapcsolatban él Nellyvel (ezt mi is megírtuk), ráadásul a hölgy azt is kikotyogta, hogy nagyon szeretnének összeházasodni.

Nelly - Szakított Nelly és Ashanti

Most azonban robbant a bomba: a New York Times ugyanis úgy tudja, hogy a két híresség szakított, méghozzá egy harmadik miatt. Állítólag Nelly lépett félre, méghozzá egy nem teljesen ismeretlen kanadai szépséggel, Melyssa Forddal, akit R.Kelly és Usher videoklipjeiben láthattunk táncolni. Hát ez van.

Juhász Gergely

2009. 08. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 08. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 09. 01. 18:39
ugyan má'! csak niGGGGerek... és dear Csé... "súgjon" má' ez ügyben, please! ;-( "message: én ezt ma találtam egy net forráson... el vagyok, el voltam maradva. ;-( ;-/ http://www.168ora.hu/hozzaszolas/?rand=90803&type=c&id=38912

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szakított Nelly és Ashanti cikk képei
Nelly - Szakított Nelly és AshantiNelly - Szakított Nelly és AshantiNelly - Szakított Nelly és AshantiNelly - Szakított Nelly és Ashanti