Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

MADONNA: a világsztár nem okozott csalódást

Madonna - MADONNA: a világsztár nem okozott csalódást

A világsztár koncertjének beharangozója nem volt mentes a szervezési problémáktól, végül az eredetileg meghirdetett helyszínen, a Kincsem Parkban lépett fel. Előtte a világhírű DJ Paul Oakenfold gondoskodott a remek buliról. Csalódás később sem volt, a Díva azt nyújtotta, amit vártunk!

Oakenfold a legismertebb remixeket pörgette majd egy órán keresztül, aztán szintén ugyanennyit várhattunk Madonnára. Voltak, akik eleve később jöttek így nem türelmetlenkedtek, de voltak olyanok is, akik szinte követelték, hogy kezdődjön már el a koncert. Mondjuk ilyen magas jegyárak mellett ez a minimum. Este tíz felé már rengeteg ember lepte el a Kincsem Park különböző állóhelyeit. Mivel az üllő helyeket már előzetesen eladták.

Madonna - MADONNA: a világsztár nem okozott csalódást

Madonna hozzávetőlegesen negyed 11-kor kezdte el első magyarországi koncertjét. Majd félórán keresztül megállás nélkül zajlott a show a legismertebb dalokkal, aminek mindenki örült, hiszen szó szerint a legjobb dalait „hozta el” az énekesnő. Persze a szokásos Madonna-vulgaritás most is volt: szájon csókolta egyik táncosnőjét és különböző szexuális pózokban énekelt. Viszont ezek hozzátartoznak a showhoz. Igazi meglepetés volt a Michael Jackson emlékére előadott kis táncos medley, majd pedig a roma zenekarral kiegészülve előadott „La Isla Bonita”. A zenekar külön dalt is prezentált, a közönség teljesen elégedett volt. Hamarosan azonban el kezdett esni az eső és később már szakadt is, ez kicsit beárnyékolta a show-t. Madonna viszont még jobban felturbózta a hangulatot a „Like A Prayer” dance változatával. A koncert egyetlen lírai dala a „You Must Love Me” volt, amelyet gitárral adott elő a népszerű világsztár. Nagyjából két órás show-t nyújtott nekünk, viszont a végét már sokan nem várták meg tartva az egyre nagyobb esőtől és a tömeg hirtelen elindulásától.

Madonna - MADONNA: a világsztár nem okozott csalódást

Nem mondanám, hogy minden idők egyik legjobb koncertje volt Madonna honi fellépése, de nagyjából azt kaptuk, amit vártunk. Talán még egy órával több is lehetett volna kihagyva az esőt. Páran még reménykedtek abban, hogy Madonna budapesten marad és együtt bulizik az after partyn, de a szervezők szerint Bécsbe repült tovább kelet-európai főhadiszállására.

Fotók: Dudás Ernő

Jónap Tamás

2009. 08. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 08. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 08. 23. 14:17
ISTENKIRÁLYCSÁSZÁR VOLT A KONCERT!!!!!
Vendég 2009. 08. 25. 8:16
a cikk gyáva, nem mondja ki a frankót. zeneileg nagyon gagyira sikeredett madonna 2009-es budapesti koncertje.
Vendég 2009. 08. 25. 8:17
kimondottan csalódást okozott, pedig a jegyért nem kellett fizetnem egy kanyi vasat sem.
Vendég 2009. 08. 25. 9:53
egyszerűen szar volt, és az is marad, mert ez a nő már az öregek otthonába való, és jöhet mindenki azzal, hogy mekkora ikon, na és.... már nem olyan mint régen....

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

MADONNA: a világsztár nem okozott csalódást cikk képei
Madonna - MADONNA: a világsztár nem okozott csalódástMadonna - MADONNA: a világsztár nem okozott csalódástMadonna - MADONNA: a világsztár nem okozott csalódástMadonna - MADONNA: a világsztár nem okozott csalódástMadonna - MADONNA: a világsztár nem okozott csalódástMadonna - MADONNA: a világsztár nem okozott csalódástMadonna - MADONNA: a világsztár nem okozott csalódástMadonna - MADONNA: a világsztár nem okozott csalódástMadonna - MADONNA: a világsztár nem okozott csalódástMadonna - MADONNA: a világsztár nem okozott csalódást