Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bennel indul újra az Interaktív

VIVA - Bennel indul újra az Interaktív

A VIVA népszerű délutáni élő műsorában érdekes témákkal, a legújabb pletykákkal és hazai sztárokkal találkozhatnak a nézők. És egy világsztárral is, habár egyelőre nem személyesen, hanem Hrutka Robi által képviselve. Jamelia ugyanis elvállalt egy szerepet Koltai Róbert filmjében, és Hrutkával közös dalt és videoklipet készít. Robi erről mesél majd. Ben elárulta, még életében nem várta ennyire, hogy vége legyen a nyárnak, hiányzott neki ugyanis az Interaktív – a forró hónapokban a műsor is nyári szünetre ment.

A nyári szünet után hétfőn, augusztus 31-én újra indul a VIVA népszerű délutáni műsora, az Interaktív. Az élő beszélgetős műsor első őszi adásában az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagjai, a Sipos testvérek mesélnek majd egy emlékezetes életmentésükről: a Balatonon három fuldoklót mentettek ki a hullámok közül, majd az ő hajójuk is a vízbe borult...

Hrutka Robi arról mesél majd Bennek, hogy egy világsztárral készít közös dalt: Jameliával, ráadásul az egyik legjobban ismert hazai rendező, Koltai Róbert új filmjéhez. Jamelia nemcsak együtt zenél majd Hrutkával (aki egyébként jelenleg a legfoglalkoztatottabb hazai filmzene-szerző), hanem szerepel is a készülő moziban.

Az Interaktív a megszokott időben, 15 órakor kerül képernyőre, minden hétköznap délután, pletykákkal, sztárokkal és jó tanácsokkal a fiataloknak – érdemes lesz Bennel, Adával és Zolával tartani most is!

2009. 08. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 08. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 08. 31. 11:47
Ben a legjobb műsorvezető a viván :) I Love Ben!!!! <3

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bennel indul újra az Interaktív cikk képei
VIVA - Bennel indul újra az Interaktív