Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Visszatér a Cranberries!

Cranberries - Visszatér a Cranberries!

Hétévnyi szünet után újra munkába áll minden idők egyik legjobb zenekara, a Cranberries. Az együttes Dolores O’Riordan énekesnő otthonában egyeztetett az újrakezdésről: európai és amerikai turnét, valamint új dalokat is terveznek.

Ode To My Family

A Cranberries az a zenekar, amit nem lehet nem szeretni, szerintem nincs ember az országban, aki ne ismerné például a ’Zombie’ című dalukat. Az együttes körül végre megint felpörögnek az események, hiszen hét év szünet után most észak-amerikai és európai turnéra indulnak, de néhány új dalt is szeretnének megjelentetni.

Az ír zenekar 2003-ban szüntette be a munkát, a tagok azóta csak egyszer játszottak egy színpadon – idén januárban Dublinban. Néhány nappal később újra összejöttek az énekesnő Dolores O’ Riordan kisfiának keresztelőjén Kanadában, itt egyeztettek a további közös munkáról. Az új turné valószínűleg Torontóban indul alig két és fél hónap múlva, november közepén.

Cranberries - Visszatér a Cranberries!

Aki szereti a Cranberries-t, hallgassa a Sláger Rádiót, ahol találkozhat például a zenekar fenti, ’Ode To My Family’ című remekművével.

Juhász Gergely

2009. 09. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 09. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 09. 01. 12:52
Remek hír! Nem is gondoltam, hogy valaha hallunk még róluk EGYÜTT! Nagyon szeretem a zenéiket, minden lemezük megvan. ;)
Vendég 2009. 09. 01. 18:17
Dear Csé! a legújabb oldalon? akkor MA bement?? és ez?: "message: én ezt ma találtam egy net forráson... el vagyok, el voltam maradva. ;-( ;-/ http://www.168ora.hu/hozzaszolas/?rand=90803&type=c&id=38912

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Visszatér a Cranberries! cikk képei
Cranberries - Visszatér a Cranberries!Cranberries - Visszatér a Cranberries!Cranberries - Visszatér a Cranberries!Cranberries - Visszatér a Cranberries!