Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Turnézik az újra összeállt a Mr. Big

Mr. Big - Turnézik az újra összeállt a Mr. Big

Ez rendben, de a lényeg, hogy a legendás „To Be With You” c. dalt kis hazánkban is hallhatjuk.:-) A júniusi japán koncertek sikere után nem kellett sokat várni az Európa-turné bejelentésére sem: Budapesten szeptember 27-én lép fel a Mr. Big, a Diesel Klubban.

Az 1988-ban alakult zenekar - első lemezük 20. évfordulóját megünneplendő - ismét eredeti felállásban koncertezik. A tagok önállóan is hatalmas sikereket értek el, elég csak Billy Sheehan basszusgitáros-fenoménra vagy a nemrégiben nálunk járt Paul Gilbertre gondolni. Persze lenyűgöző tudásuk nekik sem érvényesülne zenekarként a Mr. Big-ben, ha nem olyan dobos ülne mögöttük, mint Pat Torpey és a mikrofont nem Eric Martin tartaná.

Legsikeresebb lemezüket 1991-ben adták ki Lean Into It címmel, rajta olyan slágerekkel, mint a "To Be with You" (15 országban listavezető volt! – nehéz olyat találni, aki ne ismerné), "Just Take My Heart" és a "Green-Tinted Sixties Mind".Innentől fogva töretlen volt a sikerük, az 1993-as Bump Ahaed és az 1996-os Hey Man lemezeikkel az ázsiai országokba is sikerült betörniük, Live At Budokan koncertlemezük kizárólag csak Japánban jelent meg. Ezért is kezdték a visszatérő koncertjeiket pont a szigetországban, ahol a siker természetesen nem maradt el.

Igényes rockzene, virtuóz szólók és hatalmas slágerek - ezekre lehet elsősorban számítani a Mr. Big hazai koncertjén, melyre jegyeket vásárolhatunk a Ticketportal országos bolthálózatában - köztük az ismert rockboltokban - továbbá a www.ticketportal.hu oldalon.

Időpont:2009. szeptember 27., vasárnap 19.00 óra
Helyszín:Budapest, Diesel (volt E-klub)
Belépő: 7900 Ft.

2009. 09. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 09. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 10. 10. 12:08
Jó - és a buli is az volt!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Turnézik az újra összeállt a Mr. Big cikk képei
Mr. Big - Turnézik az újra összeállt a Mr. Big