Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Chris Brown bocsánatkérő dalt írt Rihannának

Chris Brown - Chris Brown bocsánatkérő dalt írt Rihannának

Chris Brown ügyesen dolgozik azon, hogy egy kicsit jobb színben tüntesse fel magát: nemrég Larry King műsorában beszélt Rihanna megveréséről (amire állítólag nem emlékszik…), most pedig egy bocsánatkérő dallal is előrukkolt Changed Man címmel.

Changed Man

Február óta Chris Brown számít napjaink egyik leggyűlöltebb énekesének, hiszen az idei Grammy-gála előtt kékre-zöldre verte akkori párját, Rihannát. A bíróság ezügyben néhány hete öt év felfüggesztett börtönre ítélte az énekest és egy távoltartási végzést is életbe léptettek, aminek értelmében Chris Brown nem mehet 100 méternél közelebb Rihannához.

Chris ezután szó szerint kampányt indított, hogy végre megint emberszámba vegye a közönség: nemrég Larry King műsorában vallott arról, hogy még mindig nagyon szereti az énekesnőt, azonban pofátlan módon azt is elmondta, hogy nem emlékszik a verekedésre. Na, ehhez csak gratulálni tudunk… Most pedig itt az újabb lépés: Chris előrukkolt egy bocsánatkérő dallal, amit ’Changed Man’ névre keresztelt, ebben azt mondja el, hogy mennyire megbánta a februári tettét.

Chris Brown - Chris Brown bocsánatkérő dalt írt Rihannának

A 'Changed Man' várhatóan Chris új albumán, a Graffiti-n kap majd helyet, a keményöklű énekes ezzel szeretné majd újra belopni magát a rajongók szívébe.

Juhász Gergely

2009. 09. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 09. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Chris Brown bocsánatkérő dalt írt Rihannának cikk képei
Chris Brown - Chris Brown bocsánatkérő dalt írt RihannánakChris Brown - Chris Brown bocsánatkérő dalt írt RihannánakChris Brown - Chris Brown bocsánatkérő dalt írt RihannánakChris Brown - Chris Brown bocsánatkérő dalt írt Rihannának