Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Anastacia megmentette a szervezetlen koncertet

Anastacia - Anastacia megmentette a szervezetlen koncertet

A népszerű énekesnő Madonnával ellentétben majdnem pontosan (este 9kor) kezdte a két órás koncertjét és szinte mindent beleadott, hogy a rajongók ne csalódjanak. Sajnos úgy tűnik ez is kevés volt…voltak, olyanok, akik a koncert felénél már elmentek.

Korábban már beszámoltunk a koncertről, mondhatni majdnem minden héten volt egy hír vagy interjú az énekesnővel. Akkor még nem sejtette senki, hogy a vasárnapra szervezett rendezvény baljós lesz. Sőt még egy játékot is meghirdettünk, amire rengeteg helyes válasz érkezett. Örült is Zsófi és Gergő játékosunk, hogy nyerhettek koncertjegyeket. Azt nem is sejtették, főleg utóbbi olvasónk, hogy majdnem lemaradnak a koncertről…

Anastacia - Anastacia megmentette a szervezetlen koncertet

Zsófi:

„Nagyon boldog voltam, hogy végre nyerhettem a music.hu-n jegyet, akkor már kevésbé mikor közölték velem, hogy órákat kell majd állni a VIP részen, de mikor megkaptam a jegyem minden rendben volt. Sajnáltam, hogy kevesen voltak a koncerten.”

Anastacia - Anastacia megmentette a szervezetlen koncertet

Gergő:

„Engem nem zavart, hogy sokáig kellett várni, igaz Noémi Virág fellépését elmulasztottam, de majdnem jegyem sem lett, mivel 2 db helyett 1 db-ot kaptak a music-hu-sok. Hála nekik vettek nekünk még egyet olcsón, így nem jöttünk fel feleslegesen Budapestre.:-) Anastacia hangja remek, még kevés ember előtt is képes profin megjelenni. A szervezésről nem nyilatkoznék, viszont a site-nak köszönöm, hogy végül ott lehettem….

Anastacia - Anastacia megmentette a szervezetlen koncertet

A fentiek mindent elmondanak. Noémi Virág fellépését mi is kihagytuk a jegyátvétel miatt….állítólag tömeg ott sem volt. Szerencsére Anastacia csak pár percet késett a kezdéssel és a legjobb dalait hozta el, többek között a legutóbbi – Heavy Rotation – album slágereit. Volt persze üresjárat nem is kevés: többször beszélgetett a közönséggel és próbált show-t csinálni táncosaival. Amikor pedig két nézőt felhívott a színpadra táncolni, mindenki nevetett, jó poén volt de sokan unatkoztak már. Mindezek mellett nem volt színpadkép és hiányzott az igazi koncert hangulat. Eléggé furcsa volt az is, hogy Anastacia egyetlen duettet egy lánnyal énekelte. A műsor végére persze már jobban beindult, de addigra nagyon kevesen maradtunk… Egy klubkoncertnek remek lett volna olcsóbb jegyárak mellett, de így eléggé közepesre sikeredett.

Reméljük, hogy a szervezők tanultak abból, hogy egy sztár neve nem garancia arra, hogy könnyen meg lehet vele tölteni egy sportcsarnokot vagy más rendezvényhelyszínt. Továbbá figyeljünk már oda szervezésre, mert mindig itt csúszik el minden!

Fotók: Dudás Ernő

Jónap Tamás

2009. 09. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 09. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 09. 18. 16:15
Lehet, hogy nem ugyanazon a koncerten voltunk? Szerintem fantasztikus volt, én inkább egyre nagyobb tömeget éreztem. Aki unatkozott, az maga unalmas, de nagyon. Ja, és nem a látványtól jó egy koncert, hanem a zenétől. Általában ott fordítanak nagy energiákat a díszletre, ahol olcsó zene van, 0 énekhang, és elterelésre szolgál.
Vendég 2010. 02. 01. 20:47
egyetértek az előző hozzászólóval. Szerintem is egy fantasztikus koncert volt!!
Vendég 2010. 05. 11. 0:13
Fergeteges volt a hangulat, sok énekes tanulhatna nagyon-nagyon sokat Anastaciától... A koncert a lehető legjobb volt, úgy látszik te tényleg nem azon a koncerten voltál amin mi!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Anastacia megmentette a szervezetlen koncertet cikk képei
Anastacia - Anastacia megmentette a szervezetlen koncertetAnastacia - Anastacia megmentette a szervezetlen koncertetAnastacia - Anastacia megmentette a szervezetlen koncertetAnastacia - Anastacia megmentette a szervezetlen koncertetAnastacia - Anastacia megmentette a szervezetlen koncertet