Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonna koncert az HBO-n

Madonna - Madonna koncert az HBO-n

A valódi zenerajongók ugyanis a Sticky & Sweet turné 2008-as Buenos Aires-i állomásán készült koncertfelvételt láthatják az HBO műsorán. A pop műfaj nagyasszonya a Hard Candy albumot népszerűsítő koncertkörút keretében 2008 decemberében az argentin fővárosban négy koncertet adott 250.000 rajongó nagy örömére

A River Plate Stadionban rögzített koncertfelvételen olyan nagyszerű dalok csendülnek fel, mint a Like A Prayer, a Music, a Don’t Cry For Me Argentina, a Hung Up vagy a Give It 2 Me.

A színpadképen 200 helyi munkaerő és 250 fős utazó stáb dolgozott, 350 tonna felszerelést, 100.000 láb (kb. 30.480 méter) elektromos kábelt és 9 hidraulikus liftet használtak. Mindkét forgatási napon összesen 30 kameraállásból rögzítették a koncertet, hogy minden lehetséges szögből megörökítsék a show-t. Darius Khanji operatőr (aki Madonnával az Evita forgatásán is együtt dolgozott), Nathan Rissman és Nick Wickham rendezők tisztában voltak vele, hogy komoly - és szinte lehetetlen küldetésük van. Tökéletesen ki kellett használniuk az elektromos hálózatot a stadionban, hogy Madonna és a többi résztvevő színpadi előadásában ne legyen fennakadás. Ez pedig tökéletesen sikerült.

A Sweet & Sticky turné Buenos Aires-i koncertfelvétele október 3-án szombaton este látható először tévében Magyarországon, az HBO és az HBO HD műsorán.

2009. 09. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 09. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 09. 14. 9:58
Hiába! "Csé" szabin (?) volt és akkor ez sem hír! ... ;-))) ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Madonna koncert az HBO-n cikk képei
Madonna - Madonna koncert az HBO-n