Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bery újra Váczi Eszterrel énekel

Bery - Bery újra Váczi Eszterrel énekel

Bery egészen kiskorától kezdve reflektorfényben élte életét, és felcseperedve is olyan felejthetetlen slágerekkel gazdagította a magyar zenei életet, mint például az Egyedül c. duett Váczi Eszterrel. Most újra reflektorfénybe kerül a fiatalember és ha minden igaz Váczi Eszterrel ismét egy közös dalt vesznek fel.

Bery 2009-ben szeptemberében egy újabb önálló albummal rukkol elő, melyet ezúttal Tzumo Árpád, dzsessz-zongoristával, komponistával készít közösen. -” Évek óta terveztem, hogy felkeresem Tzumót. Sokáig halogattam, majd egy szép napon írtam neki egy levelet, hogy szeretném, ha ő lenne a producerem. Az első találkozásunkkor tudtam, hogy jól fogunk tudni együtt dolgozni. Tzumo több, mint kiváló tehetség, igazi profi. Nagyformátumú ember tele érzelemmel és érzékenységgel, humorral. Rengeteget tanultam tőle, önbizalmat adott és felemelt. Minden percét élveztem a közös munkának”. – meséli az énekes.

A Disco c. album egy vérbeli modern dance-pop lemez lesz, mely a 80’as évek hangulatát is megidézi. Elektros futamok, sejtelmes dallamok és szövegek, melyek egyben az énekes őszinte vallomásai is legmélyebb érzéseiről...
Az első kislemez a VeledNélküled lett az albumról, amelyhez klip is készült. A videoban Bery stílusosan egy diszkódíszletekben gazdag háttér előttt énekel, igazi fényorgia három percben.

A készülő Disco című album még további meglepetéseket is tartogat a közönség számára, többek között egy újabb duettet Váczi Eszterrel...

Jónap Tamás

2009. 09. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 09. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 09. 14. 9:54
Hiába! "Csé" szabin (?) volt és addig ez sem hír! ... ;-))) ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bery újra Váczi Eszterrel énekel cikk képei
Bery - Bery újra Váczi Eszterrel énekel