Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nagy bajban Nick Carter öccse

Aaron Carter - Nagy bajban Nick Carter öccse

Beperelték Aaron Cartert, a Backstreet Boys-os Nick Carter öccsét. A fiatalember nincs könnyű helyzetben, akár félmillió dollárt is kisajtolhatnak belőle. Hogy miért? Kattintson és eláruljuk.

Do YOu Remember

Fájhat a feje a 21 esztendős Aaron Carternek: Nick Carter öccse ugyanis anno aláírt egy nagylemezre a Spectra Music kiadóval, ám az időközben megszűnt és az album nem készült el. Így viszont a Signature Networks a kimaradt bevételek miatt 574.169 dollárra, azaz csaknem 105 millió Ft-ra perli az énekest. Aaron szülei azzal védekeznek, hogy fiuk még kiskorú volt, amikor aláírta a szerződést.

Aaron Carter - Nagy bajban Nick Carter öccse

Az ifjabbik Carter azonban valószínűleg nem kapott infarktust, amikor megtudta, hogy beperelték, merthogy ifjúkora ellenére is komoly vagyona van. Aaron ugyanis már nyolcesztendős korában elkezdte zenei karrierjét, 1997 óta négy (!) albumot adott ki. Ezzel nem mellesleg csúcstartó, hiszen Ő a legfiatalabb előadó a történelemben, akinek négy dala is bejutott az amerikai Top 40-be. Aaron feltűnt a nálunk is vetített Hetedik mennyország című sorozatban, játszott egy Broadway darabban, most pedig a ’Dancing With The Stars’ című műsorban táncol.

Juhász Gergely

2009. 09. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 09. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nagy bajban Nick Carter öccse cikk képei
Aaron Carter - Nagy bajban Nick Carter öccseAaron Carter - Nagy bajban Nick Carter öccseAaron Carter - Nagy bajban Nick Carter öccseAaron Carter - Nagy bajban Nick Carter öccse