Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Közös turnén Lady Gaga és Kanye West

Lady GaGa - Közös turnén Lady Gaga és Kanye West

Az idei MTV VMA gála két dolog miatt marad emlékezetes: a „seggfej" Kanye West miatt, aki kivette a mikrofont Taylor Swift kezéből és helyette Beyoncét éltette, de Lady Gaga véres ruhája is nagy megütközést keltett. Na, ez a két jómadár közös turnéra indul.

Paparazzi at the MTV VMA

A múlt héten az amerikai elnök Barack Obama is seggfejnek nevezte Kanye Westet, miután a rapper az MTV díjkiosztóján kivette a mikrofont Taylor Swift kezéből és elmondta, hogy szerinte az Ő díját Beyoncé Knowlesnak kellett volna kapnia. Az MTV gáláján azonban nem ez volt az egyetlen botrányos jelenet: az egyik díjazott, Lady Gaga ugyanis véres ruhában jelent meg az eseményen és így énekelte el ’Paparazzi’ című dalát, amit az elhunyt Michael Jackson emlékének ajánlott. A nem mindennapi fellépésről néhány exkluzív fotót is szereztünk, ezeke a lenti galériában lehet megtekinteni.

Lady GaGa - Közös turnén Lady Gaga és Kanye West

Aki szereti az ilyen botrányos jeleneteket, azoknak jó hírünk van: kiderült ugyanis, hogy Lady Gaga és Kanye West hamarosan közös turnéra indulnak: egész télen együtt fognak koncertezni, először Phoenixben lépnek majd a színpadra november 10-én.

Juhász Gergely

2009. 09. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 09. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Közös turnén Lady Gaga és Kanye West cikk képei
Lady GaGa - Közös turnén Lady Gaga és Kanye WestLady GaGa - Közös turnén Lady Gaga és Kanye WestLady GaGa - Közös turnén Lady Gaga és Kanye WestLady GaGa - Közös turnén Lady Gaga és Kanye WestLady GaGa - Közös turnén Lady Gaga és Kanye WestLady GaGa - Közös turnén Lady Gaga és Kanye West