Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Beyoncé ledönti a szextabukat

Beyonce - Beyoncé ledönti a szextabukat

Az énekesnő két évvel ezelőtt kénytelen volt törölni a malájziai fellépését, miután a muszlim többségű országban nemkívánatosnak nyilvánították a szexis imidzse miatt. Beyoncé most lesz ami lesz, pótolja a koncertet.

Sweet Dreams

Október 25-én Malajzia legnagyobb városában, Kuala Lumpurban koncertezik Beyoncé Knowles. Ez most azért számít igazi szenzációnak, mert az énekesnő két éve a helyi ellenzék nyomására kénytelen volt törölni az első itteni fellépését. A muszlim szokások értelmében ugyanis Malajziában nemcsak a helyi hölgyektől, hanem a külföldről érkező sztároktól is megkövetelik, hogy fellépés közben takarják el a hasukat, a vállukat és a térdüket. Beyoncé viszont nem arról híres, hogy ilyen visszafogott lenne a koncerteken, így az énekesnő 2007-ben inkább visszavonulót fújt. A hét elején azonban bejelentették, hogy most pótolják a két évvel ezelőtt elmaradt koncertet, úgyhogy Beyoncé október 25-én biztosan beveszi Malajziát.

Beyonce - Beyoncé ledönti a szextabukat

Nem Ő egyébként az egyetlen, akinek meggyűlt a baja a helyi szokásokkal: korábban Avril Lavigne-t és Gwen Stefanit is illedelmesen megkérték, hogy eszük ágába se legyen kihívó ruhákban koncertezni, különben megteszik a szükséges lépéseket. Legutóbb pedig a Black Eyed Peas itteni koncertjét kellett elhalasztani csupán azért, mert azt egy sört gyártó cég szponzorálta, de Beyoncéhoz hasonlóan Fergie-ék sem hagyják cserben az itteni rajongókat: Ők szeptember 25-én pótolják az elmaradt bulit egy Kuala Lumpurhoz közeli parkban.

Juhász Gergely

2009. 09. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 09. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 09. 29. 18:44
MÁST NEM VESZ BE!?? ;-)))) bocs! sorry - kicsúszott, pedig be sem vette. ;-D ;-/
Vendég 2009. 09. 29. 18:46
pedig hogy' hellózik ám!... ;-))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Beyoncé ledönti a szextabukat cikk képei
Beyonce - Beyoncé ledönti a szextabukatBeyonce - Beyoncé ledönti a szextabukatBeyonce - Beyoncé ledönti a szextabukatBeyonce - Beyoncé ledönti a szextabukat