Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos a rajongóira bízza a döntést!

Ákos - Ákos a rajongóira bízza a döntést!

Alig egy héten belül kerül a lemezboltok polcaira Ákos jubileumi turnéját megörökítő dupla CD és DVD kiadvány, melynek beharangozó klipjét most rajongói választhatják ki. A Gumicukor, Csillagok alatt és a Dúdolni halkan koncertklipjeire Ákos hivatalos honlapján szavazhatnak az érdeklődők.

Jövő héten pénteken, 2009. október 2-án jelenik meg Ákos jubileumi, akusztikus turnéját megörökítő ÁKOS 40+ című új koncertkiadvány dupla CD-n és DVD-n. Ugyanezen a napon egyébként 15 órától dedikáltást is tart az Andante Borpatikában (I.ker., Bem rakpart 2. sz alatt). Amit a kiadványokról tudni lehet: a dupla CD-n a koncert teljes hanganyaga (32 track!) hallható, a maszter Belgiumban készült, méghozzá annak a Paul Van der Jonckheyd munkájaként, aki korábban Ákos Még Közelebb című lemezének maszterelője volt. Az Ákos 40+ című DVD szintén az előadás komplett felvételét tartalmazza, extraként a feliratokat, három hangnormát (sztereó, Dolby Digital 5.1 és DTS), valamint a 2009-es extra turnédalokat kapjuk. A kiadvány Blu-ray verzióban – mely az első hazai zenei Blu-ray kiadvány lesz! - HD-minőségű képpel, rengeteg extrával várhatóan idén novemberben kerül a polcokra.

Ákos - Ákos a rajongóira bízza a döntést!

Mindeközben Ákos egy szavazást is elindított rajongói között: ezúttal ők dönthetik el, hogy melyik klip képviselje a kiadványokat a hazai zenetévéken. A felhívást a VIVA TV-n keresztül tette meg Ákos, ahol egy héten belül eredményt hirdetnek; 2009. szeptember 30-án, szerdán, az Interaktív című műsorban 17 óra magasságában derül ki, hogy a jelölt három koncertklipből (Gumicukor, Dúdolni halkan, Csillagok alatt) melyik nyerte el leginkább a rajongók tetszését. Szavazni Ákos hivatalos honlapján – a www.akos.hu -n - lehet egy gyors regisztráció után, egészen szeptember 29-ig. A szavazók között értékes ajándékcsomagokat sorsolnak ki, közöttük az október 2-án megjelenő Ákos 40+ dupla CD, DVD dedikált példányait.

fkriszta

2009. 09. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2009. 09. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos a rajongóira bízza a döntést! cikk képei
Ákos - Ákos a rajongóira bízza a döntést!Ákos - Ákos a rajongóira bízza a döntést!