Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Depresszió tag a színpadon!

Depresszió - Új Depresszió tag a színpadon!

Új taggal bővült a Depresszió zenekar színpadi produkciója. Soda, a 8 éve velük dolgozó fénytechnikus az Egyensúly turné őszi-téli állomásain már sampler-es, billentyűs háttérvokalistaként lép fel a bandával.

A zenekar az alábbi nyilatkozatot juttatta el hozzánk az "új" tag, illetve a 2009-es őszi-téli turnéjukkal kapcsolatban:

"Pálffy "Soda" Miklóst, a zenekart alaposabban ismerőknek valószínűleg nem kell bemutatni. Természetesen nem egy stílusváltás a célunk ezzel a együttműködéssel, hanem a Depresszió színpadi produkciójának gazdagabbá, érdekesebbé és színesebbé tétele, ami a tervek szerint a jövőben készülő kiadványainkon is hallható lesz. Soda már korábban is besegített nekünk. Számos koncertintró mellett ő készítette el "Az ébredés útján", és az "Egy életen át" című lemezeink sampler-es részét és így olyan dalok kaptak plusz töltetet a munkájától, mint például "A mi forradalmunk", vagy a "Néha". Nyitottak vagyunk az olyan új és érdekes zenei megoldásokra, amik passzolnak a mi ízlésvilágunkhoz és igyekszünk folyamatosan fejlődni, ezért örömmel vetettük bele magunkat Soda barátunkkal a közös munkába. Egy új ember beillesztése a zenekari produkcióba elég sok plusz feladattal jár és végre sikerült elég időt szakítanunk arra, hogy egy komoly minőségugrást produkáló együttműködés jöhessen létre."

Az első közös fellépés 2009. október 2-án lesz Gödöllőn. A november 21-i budapesti Diesel-es bulira elindult a jegyelővétel. A kényelmes szórakozás érdekében csak korlátozott számban lehet jegyet kapni a speciális fővárosi klubkoncertre. Érdemes tehát időben beszerezni a Headbangerben, a Hammer Zenebarlangban vagy a zenekar hivatalos honlapjának webshopján keresztül az elővételben kedvezményes árú belépőt.

Az őszi turné vendégei a Fonogram díjas Insane és a nemrégiben újraéledt ReACToR zenekarok lesznek.

Egyensúly turné 2009 ősz-tél:

10.02. Gödöllő-Trafó Klub
10.03. Szolnok-Borostyán
10.09. Szeged-Mars Téri Pavilon
10.10. Miskolc-Egyetemi Körcsarnok
10.16. Szombathely-Oladi Műv.központ
10.17. Győr-PSVMK
10.24. Zalaegerszeg-Keresztury ÁMK
11.13. Debrecen-LOVARDA
11.14. Kazincbarcika-Sport
11.21. Budapest-Diesel Club (volt E-klub)
12.12. Tatabánya-Sportcsarnok
12.18. Székesfehérvár-Fezen Klub

Gab

2009. 09. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2009. 09. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 11. 12. 9:38
Sziasztok Depisek! Vadiúj oldalt nyílt a Depi rajongók számára! Itt nemcsak "gyülekezni" lehet, hanem feltölthettek videót, mp3-at, képeket, lehet cserélgetni, van fórum, és chat is! depimania.ning.com Regizzetek, szeretettel várlak benneteket! Depi New Year :) Rea
Vendég 2010. 01. 31. 13:03
Nagyon bírlak titeket !!!!!!!!!! Dan

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Depresszió tag a színpadon! cikk képei
Depresszió - Új Depresszió tag a színpadon!