Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Halász Judit új filmjét tekinthették meg a hátrányos helyzetű gyermekek

Halász Judit - Halász Judit új filmjét tekinthették meg a hátrányos helyzetű gyermekek

Év eleje óta zajlik Halász Judit 2009-es országos koncertturnéja, és hamarosan bemutatják a mozikban a Csiribiri című egész estés filmkoncertjét. A T-Home, amely mindkét produkció főtámogatója, az országos bemutató előtt jótékony célú vetítést szervezett vidéki és budapesti hátrányos helyzetű gyermekek számára.

Halász Judit országos koncertturnéjával, amely 2009. áprilisában kezdődött és 2010. februárjáig tart, számos fővárosi helyszínen és több tucat vidéki településen örvendezteti meg a gyerekeket és a verses-zenés műfajt kedvelő felnőtteket. Nem csak az aktuális koncertkörút emlékezetes pillanatai, hanem a művésznő hosszú zenei pályafutásának legsikeresebb dalaiból is felvillannak részletek a „Csiribiri” című filmben, amelynek országos premierjére október 8-án kerül sor. A rajzfilm-betétekkel színesített filmkoncert az ötödik közös munkája Halász Juditnak és a rendező Rózsa Jánosnak.

Halász Judit - Halász Judit új filmjét tekinthették meg a hátrányos helyzetű gyermekek

A szeptember 30-i ingyenes mozielőadásra, amelyre a budapesti Aréna moziban került sor, 250 kistérségi településről érkező és 50 budapesti hátrányos helyzetű gyerek kapott meghívást. A gyerekeket meglepetés is várta: Halász Judit személyesen bemutatkozott, és dedikálással kedveskedett nekik. A vidékiek Budapestre utaztatásáról a T-Home gondoskodott. A jótékony célú budapesti előadás két helyszínen vidéken is megismétlődik, október 9-én Miskolcon és Győrben várja a T-Home a nehéz anyagi körülmények között élő családok gyerekeit a „Csiribiri“ előadásaira.

2009. 10. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 10. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
VENDÉG 2013. 04. 23. 4:34
NAGYON SZÉP, GRATULA
VENDÉG 2013. 11. 02. 14:20
GRATULÁLOK!
VENDÉG 2014. 08. 22. 17:33
..................

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Halász Judit új filmjét tekinthették meg a hátrányos helyzetű gyermekek cikk képei
Halász Judit - Halász Judit új filmjét tekinthették meg a hátrányos helyzetű gyermekekHalász Judit - Halász Judit új filmjét tekinthették meg a hátrányos helyzetű gyermekek