Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

About A Girl...ez még mindig a Sugababes?

Sugababes; Siobhan Donaghy - About A Girl...ez még mindig a Sugababes?

Jogosan tehetjük fel a kérdést, hiszen ez lesz a popbanda első olyan kislemeze, amely úgy kerül kiadásra, hogy egyetlen eredeti bandatag sem található a közreműködők között. Keisha vokálozott a dal első verzióján, de természetesen a kislemezen már Jade Ewen hallható. A legújabb Sugababe tökéletes hangi adottsággal és külsővel is meg van áldva, már csak az a kérdés, hogy a rajongók el tudják-e fogadni az új felállást.

Már a Get Sexy is a stílusváltást próbálta a közönség tudtára adni, az About A Girl szintén ráerősít erre a vonalra, és a lányok egyértelművé teszik, hogy az új dalokkal új rajongókat akarnak szerezni. A cél egyértelmű: betörni az amerikai poppiacra, ami nem kis feladat. A Spice Girls óta nem tudunk olyan brit lánybandáról, akiknek ez összejött volna.

Az About A Girl-ben minden megvan, ami a sikerhez szükséges. Modern hangzásvilág, könnyen emészthető, addiktív dalszöveg és, ami a legfontosabb, egy sztárproducer. RedOne-ról van szó, aki többek között Lady Gaga-ból csinált ünnepelt popsztárt. Ezzel csak egy baj van. A Sugababes mindig is az bekategorizálhatatlan stílusáról volt híres. Gondoljunk csak a legismertebb slágereikre: Overload, Freak Like Me, Stronger, Round Round stb. Most viszont úgy tűnik beállnak a tömeggyárott r&b sztárocskák sorába. Kíváncsian várjuk az eredményt!

/DÉW/

2009. 10. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 10. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 10. 01. 18:01
na ja, a kedvenc együttesem volt, nagyon sajnáltam már Mutya kilépését is, hisz mióta kiszállt, csak az About you now volt sikeres Európa szerte, nagyon hiányzik a régi hangzás, ez már nekem nem tetszik, és most hogy Keisha is kiszállt, teljesen más minden, hisz a régi dalok nagy részét is ő írta, nem hinném hogy ez bejön mindenkinek már... elég ha megnézzük a lemezeladásokat Mutya távozása óta, a Mutya Keisha Heidi felállás hiányzik nekem
Vendég 2009. 11. 07. 11:27
nem tudom
Vendég 2010. 06. 05. 16:13
Nekem is nagyon hiányzik Mutya és Keisha, ők Heidi-vel nagyokat alakítottak, és Siobhán nem is annyira, de Mutya és Keisha nagyon kellene! Bár hallottam 1-2 helyen, hogy Amelle végleg kiszáll, és Mutya visszatér, de szerintem ez üres pletyka.
Baba 2015. 07. 19. 9:42
))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

About A Girl...ez még mindig a Sugababes? cikk képei
Sugababes; Siobhan Donaghy - About A Girl...ez még mindig a Sugababes?