Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Olaszországban pihent a Unisex énekesnője

Unisex - Olaszországban pihent a Unisex énekesnője

Wéber Helga kihasználva a nyári szabadtéri koncertek és egyetemi tanulmányai között adódott néhány napos szabadságot, Olaszországban töltődött fel a következő hetekre. A platinaszőke szépségnek szüksége is volt az erőgyűjtésre, hiszen visszatérve azonnal belekezdtek az Unisex új albumának felvételeibe.

Az énekesnő úti célja az Ancona tartományban fekvő tengerparti város, Senigallia lett volna, ám a talján főváros igencsak vendégmarasztalónak bizonyult számára. „Szerencsétlenségemre pont egy vasutassztrájk kellős közepébe csöppentem, és csak nagy nehézségek árán tudtam megértetni magam az olaszon kívül semmilyen más nyelven nem beszélő közlekedési alkalmazottakkal. Ráadásul arrafelé az útbaigazító táblákkal is spórolnak, így csak nagy kalandok árán jutottam el Senigalliába.” – meséli az Unisex szőke hangja.

Helga barátnője egy tengerparti hotelt vezet az Adria partján elterülő kisvárosban, így az énekesnő a legnagyobb luxusba érkezett meg.
Az aktív pihenéshez a finom ételek és italok is hozzátartoznak, amelyekből Olaszországban sincs hiány.

Hazatérve aztán ismét belecsöppent a szorgos hétköznapokba. Jogi egyetemre jár, de emellett esténként a stúdióban az Unisex új albumán dolgoznak, hétvégén pedig egyre nagyobb sikerű koncerteket adnak. Újdonság, hogy a csapat Caramellel fog duettezni, sőt ennek a dalnak a szövegét az egykori Megasztáros írta.

2009. 10. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 10. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Olaszországban pihent a Unisex énekesnője cikk képei
Unisex - Olaszországban pihent a Unisex énekesnője