Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Csúnyán megbukott Ciara lemeze

Ciara - Csúnyán megbukott Ciara lemeze

A harmadik, Fantasy Ride c. anyagáról van szó. A korong idén májusban került a boltok polcaira. Mindössze 600 ezer darab fogyott belőle világszerte, ami igen kevésnek mondható a Goodies 5 milliós és a The Evolution 3 milliós eladádásaihoz képest. Pedig az album hemzseg a jó daloktól, meg is jelent 5 kislemez, de ezek sorra elhasaltak a slágerlistákon.

Az egyedüli kivétel, a nálunk is közepes slágerré avanzsált Love Sex & Magic, amelyben Justin Timberlake asszisztált. Nélküle valószínűleg ez a dal sem maradt volna meg a köztudatban. A Fantasy Ride-on található Ciara eddigi legagresszívebb kislemeze a Work című remekmű. Missy Elliot is a nevét adta hozzá, Leforgatták az idei év egyik legszexisebb videóklipjét, de a siker ezúttal is elmaradt. A legmagasabb helyezését az ír kislemezlistán érte el, 31. helyen tetőzött.

Promóció hiányáról nem beszélhetünk, mert Ciara irigylésre méltó promóciós körúton vett részt, valamint Európában ő volt Britney Spears turnéjának az egyik "bemelegítő" embere. Az ok valójában az lehet, hogy egyszerűen ráunt a közönség. Ugyanez a folyamat játszódott le Ashanti-nál is az elmúlt néhány évben. Két sikeres album után már nem tudott az élvonalban maradni és inkább más előadók projektjeiben vesz részt. R&B énekesnők között csupán néhány nevet tudunk említeni, akik bármihez is adják a nevüket a siker garantált. Ők pedig Beyonce és Rihanna, valamint még Mary J. Blige is ide sorolható, de ő egy másik korosztály.

Mindenesetre Ciara máris nekilátott a negyedik albuma elkészítésének. A produceri munkálatokat a Fantasy Ride-on is közreműködő Tricky Stewart és The Dream vállalta magára. Ők követték el többek között Rihanna Umbrella című gigaslágerét. Az új albumra rengeteg gyors, dance alapú dalt ígértek, sztárközreműködők azonban nem lesznek. A céljuk az, hogy a középpontban csakis Ciara legyen. A megjelenési dátum 2010 elejére várható. A korong minden bizonnyal sorsdöntő lesz az énekesnő számára.

/DÉW/

2009. 10. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 10. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 10. 09. 15:41
nem csoda, ha ráuntak, mivel csak a pénzért csinálja, amit csinál ő is csak egy p i c s a, aki azt hiszi, hogy a gyors dalokkal, és egy kis vetkőzéssel el lehet adni egy lemezt.szerintem amúgy még említésre sem méltóak az eladási számok, mert egy lemez vagy jó vagy nem.És márpedig ez a lemez nem jó!
Vendég 2009. 10. 09. 15:43
ja, és próbálkozhat akármivel, abból csak még nagyobb bukás lesz. Az lenne a legjobb, ha szépen eltűnne a süllyesztőben...
Vendég 2009. 10. 29. 15:02
hát sztem ciara nagyon jó, nálam példa kép, ráadásul 1x vetkőzött és azt is megbánta, mellesleg te tucc jobbat....nem hiszem..szal belehet fogni!
Vendég 2010. 02. 17. 20:21
De rossz hogy Ciara albuma megbukott. (O.o) Jobb lenne ha jobb zenéket csinálna albumra. Nem pixa... -.- Az is jó lenne ha lenne saját stílusa mert nagyon láttom Ciarán hogy lopja sztárok stílusát. =S Ennyi.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Csúnyán megbukott Ciara lemeze cikk képei
Ciara - Csúnyán megbukott Ciara lemeze