Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Cascada ismét a csúcson

Groove Coverage - Cascada ismét a csúcson

Natalie, Manian és Yanou már számos esetben bebizonyították, hogy meglehetősen jó csapatot alkotnak így hárman, most pedig minden eredményüket túlszárnyalták, ugyanis legújabb kislemezük, az Evacuate the Dancefloor az angol kislemez listán az első helyezésig jutott.

Persze ez nem volt könnyű, hiszen első, egyben a sikert meghozó Everytime We Touch című daluk után úgy tűnt- bár folyamatosan produkáltak siker dalokat,- de annak sikerét nem valószínű túlszárnyalják, ám másként alakult. A siker igazából annak volt köszönhető, hogy úgy döntöttek irányt váltanak, és egy száznyolcvan fokos fordulattal az addigi dance/eurodance helyet összeállítottak inkább egy „house” lemezt „rnb” beütéssel. Ennek az előfutára lett az Evacuate the Dancefloor, és tette őket Németország legsikeresebb dance előadójává.

Groove Coverage - Cascada ismét a csúcson

Nemrégiben megjelent az albumról egy másik daluk is, a Dangerous, amely a régebbi stílusuk szerint készült, illetve a napokban a legeslegújabb nótájuk, a Fever, ez pedig a house vonalat viszi tovább.

Egyébként ehhez hasonló stílusváltást már láttunk a Groove Coverage-től 2006-ban, ők az akkor nagyon népszerű poprock-ba akartak dezertálni a műfajuk letűntével, de csúnya véget ért a próbálkozás. Mert az első és második nagy sikerű albumukhoz képest, a 3. album nem hozta a várt eladási mutatókat.

Pál Richárd

2009. 10. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 10. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 06. 29. 17:29
én naon szeretem a számait. Szerintem az említett számok nagyon jóóók!!!
VENDÉG 2014. 06. 16. 17:09
jóóók!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Cascada ismét a csúcson cikk képei
Groove Coverage - Cascada ismét a csúcsonGroove Coverage - Cascada ismét a csúcson