Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Robbie Williams a mozivásznon?

Robbie Williams - Robbie Williams a mozivásznon?

Majdnem. A BBC Worldwide Music bejelentette, hogy a népszerű énekes „Electric Proms” előadásának élőközvetítése a világ számos mozijában megtekinthető lesz! A teltházas koncert élő adását október 20-án majd’ 200 mozivásznon követhetik figyelemmel a rajongók európaszerte.

Az eseményt november 6-án Ausztráliában, illetve november 13-án Dél-Afrikában követik vetítések. A zenerajongók világszerte több országban egyidejűleg tapasztalhatják meg a HD minőségű koncertélményt, ami valószínűleg az eddigi legnagyobb élőzenés filmszínház-esemény Európában.

Több, mint három év telt el Robbie legutóbbi angliai koncertje óta, és most ezzel az egyedülálló egy estés előadással tér vissza egyenesen a szélesvászonra, hogy megnyissa a BBC Electric Proms rendezvényt. A Trevor Horn rendezésében készült előadás új anyagokat tartalmaz a közelgő „Reality killed the video star” albumról, illetve jó néhány klasszikusát vonós-, és fúvós-szekcióval feldobva hallhatja a nagyérdemű.

2009. 10. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 10. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 10. 09. 21:21
Azt volt, hogy Magyarországon is adják, Pesten, Kecskeméten, sőt Szegeden még mindig hirdetik, erre ma mér ez olvasható a hivatalos oldalon: "PLEASE NOTE: Unfortunately, due to reasons beyond our control, the BBC Electric Proms will now not be broadcast live in cinemas in Hungary. We apologise for any inconvenience that this may cause." Vajon mi az az ok?:S...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Robbie Williams a mozivásznon? cikk képei
Robbie Williams - Robbie Williams a mozivásznon?