Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tom Jones ismét Budapesten

Tom Jones - Tom Jones ismét Budapesten

A november 11-i budapesti koncertre már csak két kategóriában lehet belépőt venni, így aki szeretne ott lenni, igyekezzen beszerezni a jegyét. Az előadásra a legendás énekes csak aznap érkezik hazánkba, hiszen előtte lévő este még a prágai közönséget bűvöli majd el, de ez nem fogja megakadályozni abban, hogy a szokott formáját hozva és a legnagyobb slágereit előadva lázba hozza a magyar rajongókat!

A 250 négyzetméteres színpadon a wales-i csoda mellett a 8 fős zenekar és 3 vokalista hölgy is szerephez jut. Az előadást videókivetítőkkel is színesítik.

Az estét Florence Rawlings műsora nyitja és fél kilenc táján lép színpadra a világsztár: Tom Jones. A turné viszonylag kis stábbal utazik, csupán 4 kamion, 4 busz és néhány autó szállítja a stábot és a felszerelést. Épp ezért a koncert napján kora reggeltől 25 magyar - főként technikus – segít majd a munkálatokban.
Tom Jones nem kért semmilyen különleges elbánást, az öltözőjében a kanapén és néhány széken kívül csupán egy TV jelenti majd a berendezést.
Bár egy külön szakács utazik a turnéval, mégis megkóstolják a helyi ízeket, mint ahogy néhány magyar bort is.

A műsor legnagyobb részét természetesen az énekes óriási slágerei teszik majd ki, így mindenki újra bulizhat legkedvesebb dalaira: Delilah, It’s Not Unusual, What’s New Pussycat, Green Green Grass Of Home, Kiss vagy a <>i>Sexbomb mindenképpen elhangzik majd a műsorban.

2009. 10. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 10. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tom Jones ismét Budapesten cikk képei
Tom Jones - Tom Jones ismét Budapesten