Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

PAUL VAN DYK Budapesten mutatja be új szettjét

Paul Van Dyk - PAUL VAN DYK Budapesten mutatja be új szettjét

Október 24-én szombaton ismét rangos tánczenei esemény színtere lesz a SYMA rendezvényközpont 'B' csarnoka. A júniusban megjelent válogatásalbumához kapcsolódó világkörüli turné keretében két év után újra hazánkba érkezik a Grammy-díjas, többszörösen is a földkerekség első számú lemezlovasának megszavazott PAUL VAN DYK.

Nehéz lenne szűkös keretek között megfelelően érzékeltetni PAUL VAN DYK nemzetközi dance-szcénában betöltött kiemelkedően fontos szerepét és azt a rengeteg sikeres momentumot, ami a kezdetek óta tarkítja pályafutását. Olyan bombaslágereivel, mint a "For An Angel", a "Tell Me Why", vagy a "We Are Alive" heteken keresztül tanyázott a német dance toplista csúcsán, de Nagy Britannia, az USA, vagy Ausztrália tánczenei chartjainak élmezőnyében is rendre felbukkan éppen aktuális lemezeivel.
1992-es legelső hivatalos megjelenése óta világszerte több, mint 3.5 millió példányban keltek el kiadványai, és az eladási mutatók mellett a különböző szakmai médiumok folyamatos elismerései is ékesen példázzák a DJ elképesztő népszerűségét.

Paul Van Dyk - PAUL VAN DYK Budapesten mutatja be új szettjét

A nyáron elstartolt "Volume World Tour" állomásainak öt kontinens legjelentősebb fesztiváljai és legjobb klubjai adnak helyet. Túlzás nélkül állíthatjuk, kivételezettnek érezhetik magukat a magyarországi rajongók, hiszen a közép/kelet-európai régióban Paul szülővárosa, Berlin mellett Budapest az egyetlen helyszín, melyet az idei esztendőben érint a turné. A rendezvény szervezője a Deadcode Production a 2006-os és 2007-es PAUL VAN DYK partikon már megtapasztalt pazar audiovizuális felszereltséggel fogja prezentálni a trance-legendát a hazai közönségnek.

Dj-k:
PAUL VAN DYK ( D )
HOT X ( H )
STERBINSZKY ( H )
KÜHL ( H )
POLEPOSITION ( H )

Helyszín: SYMA ARENA (1143 Budapest - Dózsa György u. 1.)
start: 22:00, end: 06:00
akciós elővétel: egyet fizet,kettőt kap ( az első 500 db ) ára: 4990 HUF / 20 Euro
következő 2000 db elővételi jegy ára: 3500 HUF
elővétel: 4500 HUF / 18 Euro
belépő: 5500 HUF / 22 Euro
VIP jegy: 10000 HUF ( limitált ) / 40 Euro
További információ: 06 30 30 30 220

2009. 10. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 10. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

PAUL VAN DYK Budapesten mutatja be új szettjét cikk képei
Paul Van Dyk - PAUL VAN DYK Budapesten mutatja be új szettjétPaul Van Dyk - PAUL VAN DYK Budapesten mutatja be új szettjét