Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Exkluzív fotók Britney új klipjéből

Britney Spears - Exkluzív fotók Britney új klipjéből

Tegnap debütált a Billboardon és rögtön az első helyen nyitott Britney Spears vadonatúj, ’3’ című dala. Az énekesnő ezalkalomból közzétett néhány képet a felvétel klipjéből, ezeket Magyarországon mi mutatjuk be először.

Womanizer

„Szeretném megköszönni a rajongóimnak, hogy a ’3’ című dal az első helyen nyitott a Billboard Hot 100-as listáján. A legjobb rajongókkal áldott meg a sors, nagyon boldog vagyok emiatt és már alig várom, hogy végre lássátok a dalhoz készült klipet” – olvasható Britney üzenete a hivatalos honlapján. Az énekesnő a ’3’ meglepően jó fogadtatása miatt néhány exkluzív fotót is közzétett a készülő klipből, ezeket a lenti galériában mi is megmutatjuk.

Britney Spears - Exkluzív fotók Britney új klipjéből

Egyébként a Rolling Stone magazin is elismerően nyilatkozott Britney új daláról, ami a november 24-én megjelenő ’The Singles Collection’ című kiadványán kap majd helyet.

Juhász Gergely

2009. 10. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 10. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Exkluzív fotók Britney új klipjéből cikk képei
Britney Spears - Exkluzív fotók Britney új klipjébőlBritney Spears - Exkluzív fotók Britney új klipjébőlBritney Spears - Exkluzív fotók Britney új klipjébőlBritney Spears - Exkluzív fotók Britney új klipjéből