Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Régi Stones koncert újrahangszerelve és extrákkal

Rolling Stones - Régi Stones koncert újrahangszerelve és extrákkal

"A világ legnagyobb rock 'n roll zenekara a világ legnagyobb stadionjában" - ezzel a szerény mondattal jellemezték a Rolling Stones Madison Square Garden-ben tett 40 évvel ezelőtti koncertjét. A hihetetlen sikerű show jubileumát ünnepelhetjük most a koncertfelvételt tartalmazó kiadvánnyal.

A limitált számú exkluzív boxban a három cd és egy dvd mellett 56 oldalas booklet is megtalálható a híres fotóművész, Ethan Russell képeivel megspékelve. Az első korongon a koncert eredeti felvételeinek újrakevert verziója található, a másodikon további 5, eddig kiadatlan nóta ugyanerről a koncertről, a harmadik CD-n pedig a Rolling Stones előzenekaraként fellépő BB King és Tina Turner számai találhatóak.

A DVD-n a koncert- és kulisszák mögötti felvételek mellett egy stúdióba is betekintést nyerünk, Keith Richards kalauzolásával. Egy Szuper Deluxe változata is kiadásra kerül a boxnak, mely bakelit-lemezeket is tartalmaz.

A megjelenéssel kapcsolatban további érdekesség, hogy a híres interaktív játékban a Guitar Hero-ban is elérhetőek lesznek számok a koncertről.

2009. 10. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 10. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Régi Stones koncert újrahangszerelve és extrákkal cikk képei
Rolling Stones - Régi Stones koncert újrahangszerelve és extrákkal