Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga vs Rihanna

Lady GaGa - Lady Gaga vs Rihanna

Napjaink népszerű énekesnői új anyagokkal rukkolnak elő hamarosan. Gaga a The Fame című debütáló albumát adja ki újra The Fame Monster néven, vadonatúj dalokkal megfűszerezve. Rihanna viszont két év után adja ki új stúdióalbumát, ami valószínűleg a Chris Brown-os "afférja" miatt váratott magára idáig.

Lady Gaga: Bad Romance
A popdíva ismét RedOne segítségét kérte legutóbbi kislemeze elkészítéséhez. A Bad Romance egy valódi energiabomba, zseniális dalszöveggel, ahogy ezt megszokhattuk. A dal egy rövid részletének premierje a Saturdays Nigt Live show-ban volt, de a napokban kiszivárgott a single végleges verziója is. Biztosra vehetjük, hogy a Bad Romance minimum olyan sikereket fog hozni az énekesnőnek, mint a Just Dance vagy éppen a Poker Face. A Fame Monster november 24-én kerül a lemezboltok polcaira.

Rihanna: Russian Roulette
Az énekesnő visszatérő dalát hatalmas várakozás övezte, ám tegnap Rihanna honlapján végre elérhetővé vált. A produceri teendőket Justin Timberlake végezte, Ne-Yo pedig besegített a dalírásban. A végeredmény egy búskomor ballada, ami megosztotta a rajongók véleményét. A dal tele van érzelmekkel, ami tökéletesen kifejezi az énekesnő elmúlt egy évét. A videóklipet Anthony Mandler készíti, aki már számos alkalommal dolgozott Rihanna-val, legutóbb a Run This Town-nál. A popcsillag november 23-án dobja piacra új anyagát Rated R címmel.

Tehát chartbattle várható a két énekesnő között. A kislemezeket hallgatva Gaga a nyerő, de persze a videóklipek és a promóció megváltoztathatja az erőviszonyokat.

/DÉW/

2009. 10. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 10. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 10. 24. 9:36
mind a kettő sz*r, igénytelen sz*r kis k u r v á k nem értem miért kell ennyire nyomatni őket tehetségtelen, buták mint az á l l a t, nincs hangjuk, o cs má ny a po f á j uk semmi más egyik se mint idétlen ordító t e t v e s k u r v á k akik nyilván ideig óráig jól fekszenek valakinél, azért ez a kis sikerecske...nem maradandó sztárok, ha a hájpacni menedzserek (akik b*sszák őket) rájuk unnak úgy mennek a süllyesztőbe hogy csak na!!!!!!!!! az is hü ly e aki ilyen igénytelen f o s kupac zenével beéri! nem sok jó izlése van a sok kis agymosott agyon bas z ott tiniluvnyának, akiknek ez a két b*szott r i b a n c a példaképe!!!! felkötném ezt a két ku r v át a sok majmolójával együtt!!!
Vendég 2009. 10. 27. 18:43
ez az anyanyelved ugye? a.n.y.á.d is ezt beszéli, bizonyára...
Vendég 2009. 10. 27. 19:59
ez bazmeg a jó t e t v e s kib*ott an y á d pi***csáját te gágogó sz@r luvnya!!!!!
Vendég 2009. 11. 11. 16:23
Milyen ingerült itt mindenki. Lady Gaga szép, és tehetséges, és a hangja is jó. Biztos több tehetsége van mint a Tanksapka énekesének. Még egy gégemikrofonnal is jobb lenne mint bármelyik magyar hullócsillag.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Lady Gaga vs Rihanna cikk képei
Lady GaGa - Lady Gaga vs Rihanna