Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új HS7-klip kis költségvetésből és egyenesen Dubaiból

Heaven Street Seven - Új HS7-klip kis költségvetésből és egyenesen Dubaiból

A Jazz című albumáról immár a második klipet hozza ki a jövőre tizenöt éves Heaven Street Seven. Nem mindennapi zenés kisfilmről van szó – na, nem a nagy budget és sztárszereplők hada teszi különlegessé a Hullik a záporhoz készített videót.

Hullik a zápor

A történet egyik kulcsfigurája maga a főszereplő (említsük meg név szerint is: Deák Gyula), aki gyártásvezetőként, társ-forgatókönyvíróként és kellékkészítőként vállalt oroszlánrészt a klip elkészítéséből. A másik kulcsember, természetesen, a klip rendezője, a zenekar régi jóbarátja, a jelenleg ideiglenesen Dubaiban állomásozó Simon Tibor grafikus-kliprendező, aki Super8-as filmre forgatta, és az emírségből postázta a dalhoz elképzelt, helyi ismerősökkel forgatott kisfilmet, melyben van sivatag, piros bohócorr, láthatunk Szűcs Krisztián-álarcos irodistát, s amelynek segítségével szürreális betekintést nyerhetünk egy multinacionális nagyvállalat mindennapjaiba, és egy kicsit mindnyájunk lelkébe is.

A klip a zenekar november 6-án, a budapesti Gödör klubban megrendezésre kerülő koncertje előtt is levetítésre kerül. Ez a fellépés a jövőre tizenöt éves együttes első nagyobb őszi koncertje a fővárosban.

Jónap Tamás

2009. 10. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 10. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új HS7-klip kis költségvetésből és egyenesen Dubaiból cikk képei
Heaven Street Seven - Új HS7-klip kis költségvetésből és egyenesen Dubaiból