Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Netes belépő az egyetlen WISDOM koncertre!

WISDOM - Netes belépő az egyetlen WISDOM koncertre!

Itthon és már Ázsiában is ismert Wisdom zenekar rendhagyó módon csak hivatalos weblapján keresztül árul elővételi jegyeket egyetlen idei koncertjére. A hosszabb hallgatását megtörő banda 2009. november 14-én egy exkluzív, 3 órás műsorral készül budapesti koncertjére.

A zenekar a következőket mondta el az új, jegyelővételi rendszerükről:
"Teljesen új és kísérleti céllal vezettük be, hogy a november 14-i budapesti koncertünkre csak a hivatalos weboldalunkon keresztül lehet elővételben jegyhez jutni. Ezzel a lépéssel ugyanannyi esélyt akarunk adni bárkinek az országban, hogy Wisdom koncertjegyhez jusson. Korábban számos levelet, telefont kaptunk vidékről, hogy ők hol és mennyiért tudnak elővételben belépőt váltani koncertjeinkre, ilyenkor sokszor bajban voltunk a válasszal. Ebből a szempontból a fővárosiak kissé el voltak kényeztetve. Rengeteg költségünkbe vagy épp erőfeszítésünkbe került, hogy komoly jutalékokkal dolgozó jegyterjesztő hálózatokon, vagy épp vidéki kisboltokon keresztül terjedjenek a koncertjegyek, de ez lassan már a múlté lesz. Kísérleti jelleggel, ráadásul az egyetlen idei koncertünkre, mindenkit kikerülve, közvetlenül rajtunk keresztül jutnak el a jegyek a rajongókhoz, így egy jelentős 500Ft-os, november elejétől 300Ft-os jegyenkénti kedvezményt tudunk adni. A jövőben egyre inkább ki akarjuk használni az internet adta lehetőségeket. Tisztában vagyunk vele, ha nem is mindenki közvetlenül, de haveron, baráton, ismerősön keresztül, vagy suliban, munkahelyen már hozzáfér a nethez, emiatt nem aggódunk, hogy bárki is lemaradna a lehetőségről. A rendszer nagyon jól, várakozásunkon felül működik."

WISDOM - Netes belépő az egyetlen WISDOM koncertre!

A határontúlról érkezőknek a zenekar tovább egyszerűsítette a koncertre való bejutást, ugyanis számukra a belépés ingyenes. A banda legtöbb határontúli rajongóját Erdélyből és Felvidékről várja.

A Wisdom koncertje - ami a Wiseman Is Alive alcímet kapta - 3 órás lesz. A közönség Royal Vodka welcome drinket kap, és szintén ebből az italból egész estés akció fokozza az erőnlétet, ami kell is a maratoni estére.

Egy korábbi, "Szólj bele Te is a koncertműsorba!" internetes szavazásukon lehetett voksolni egy tetszőleges előadó bármelyik szerzeményére, ahol a legtöbb szavazatot elért dalt az este folyamán eljátszák a srácok. 385 különböző dalra érkezett voks, amelyből a Hammerfall - Hearts On Fire dala került ki győztesként, így ez biztosan hallható lesz november 14-én, a Wisdom régebbi és új, még sosem hallott szerzeményein kívül.

A zenekar 2007-ig többször végig koncertezte az országot, önálló turnén illetve a legnevesebb fesztiválokon is, a határon túli részekre is eljutva. Zenei díjak (Fonogram, Viva), MAHASZ listás helyezések, profi videoklipek, energikus koncertek jellemezték a bandát, azonban énekes problémáik miatt egy ideje már nem hallattak magukról. A 2009 novemberi koncertre továbbra sem árulták el az énekesük kilétét, azt meglepetésnek szánják.

WISDOM - Wiseman Is Alive koncert
Budapest, Wigwam, 2009. november 14. 22h
Helyszíni jegyár: 1700Ft
Elővételi jegyár: 1200Ft (okt.31-ig), 1400Ft (nov.1-től).
Vendégzenekarok: Avatar, Tristana (Sk)

Gab

2009. 10. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2009. 10. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Netes belépő az egyetlen WISDOM koncertre! cikk képei
WISDOM - Netes belépő az egyetlen WISDOM koncertre!WISDOM - Netes belépő az egyetlen WISDOM koncertre!WISDOM - Netes belépő az egyetlen WISDOM koncertre!