Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Noel Gallagher szólóban folytatja

Noel Gallagher - Noel Gallagher szólóban folytatja

Az egykori Oasis-zenész már korábban is tervezte, hogy kiad egy szólóalbumot, és most, hogy szakított egykori együttesével, meg is csinálja. Noel annak örül a legjobban, hogy végre nem kell másokra hallgatnia.

Wonderwall

Noel Gallagher augusztusban jelentette be, hogy kilép az Oasisből, és a nyilatkozataiból már akkor is sejteni lehetett, hogy esze ágában sincs felhagyni a zenéléssel. A gitáros a múlt héten a Daily Mirrornak azt mondta, hogy valóban elkezdett dolgozni a szólókarrierjén és annak örül a legjobban, hogy végre mehet a saját feje után, semmiben sem kell a többi Oasis tag véleményére hagyatkoznia.

Noel Gallagher - Noel Gallagher szólóban folytatja

„Már nagyon várom, hogy csinálhassam a saját dolgaimat és hogy végre kijöhessek a saját albumommal. Boldog vagyok, mert ez az, amit az emberek hallani akarnak tőlem. Nem gondolok munka közben másokra, például Liamre vagy az Oasisre, egyszerűen csak jól érzem magam” – mondta Noel Gallagher. Hogy pontosan mikor jelenik meg a zenész szólóalbuma, azt egyelőre nem lehet tudni, de ha lesz róla infó, megírjuk.

Juhász Gergely

2009. 10. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 10. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 10. 27. 14:10
Hajrá Noel! Várjuk az új lemezt!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Noel Gallagher szólóban folytatja cikk képei
Noel Gallagher - Noel Gallagher szólóban folytatjaNoel Gallagher - Noel Gallagher szólóban folytatjaNoel Gallagher - Noel Gallagher szólóban folytatjaNoel Gallagher - Noel Gallagher szólóban folytatja