Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Keisha Buchanannek nem kell a Sugababes

Sugababes - Keisha Buchanannek nem kell a Sugababes

Mutya Buena október elején jelentette be, hogy szeretné újraindítani a teljesen kicserélődött Sugababest az eredeti tagokkal. Keisha Buchanannek először tetszett az ötlet, de most mégis visszalépett és szólóalbumot készít.

Too Lost In You

Szeptemberben az utolsó eredeti tag, Keisha Buchanan is távozott a Sugababesből, miután az utóbbi hónapokban semmi másról nem szólt az élet a lánycsapatban, csak arról, hogy a tagok szó szerint ölik egymást. Keisha csütörtökön arról beszélt, hogy ennek ellenére semmilyen rossz érzései nincsenek egykori kollégáiról, megbocsátott nekik, de nem akar visszatérni a Sugababesbe, még az alapítótagok mellé sem.

Sugababes - Keisha Buchanannek nem kell a Sugababes

„Sok könnyet elhullajtottam, de hiszem, hogy erős vagyok. A lányok a barátaim, aggódom értük és a legjobbakat kívánom nekik. Nem haragszom rájuk, eljött az idő, hogy váltsanak. Nem akarok többet sírni… de mi már nem tudunk többet együtt dolgozni, hiszen a Sugababesben Heidi és én nem voltunk boldogok. Lehangoltak voltunk” – mondta Keisha a Daily Mirrornak.

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy nem tervezi a visszatérést a Sugababesbe, jelenleg két dologra koncentrál: a Párizsi Divathétre és saját szólóalbumára, ami 2010-ben kerül a boltokba Taio Cruz segítségével.

Juhász Gergely

2009. 10. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 10. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 11. 04. 6:51
Szerintem ezzel elég nagy hülyeséget csináltak Keisha egy fekete csajszi és a hangja sokkal különlegesebb sőt övé volt a legjobb a sugababes-ban erre beraknak helyére egy fehér csajt kb tök átlagos hanggal. Na meg h az új albumot (Sweet 7) folyton halaszgatják úgy volt h november 23-ra jön ahogy nagyon sok előadónak de most 2010 februárra tették át a megjelenést... ha így folytatják lehet előbb kijön Keisha albuma :D

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Keisha Buchanannek nem kell a Sugababes cikk képei
Sugababes - Keisha Buchanannek nem kell a SugababesSugababes - Keisha Buchanannek nem kell a SugababesSugababes - Keisha Buchanannek nem kell a SugababesSugababes - Keisha Buchanannek nem kell a Sugababes