Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Veled vagyok, Sláger Rádió

Sláger Rádió - Veled vagyok, Sláger Rádió

November 8-án Sláger Rádió Szimpátiakoncert, fellép Rúzsa Magdi, a Bikini, a Bon-Bon, Charlie, Voga Viki, a Hoolingans, a Korál, Auth Csilla, az Irigy Hónaljmirigy, a Karthago és a Republic.

Juhász Gergely vagyok, a Sláger Rádió délutáni műsorvezetője és a music.hu oldal felelős szerkesztője. Soha még csak eszembe sem jutott, hogy itt írjak valamit rádiós ügyekről, de az elmúlt napok eseményei egyszerűen kikényszerítették belőlem ezt a cikket. Szóval – mint ahogy már mindenki tudja – döntött az ORTT, a két országos kereskedelmi frekvenciára kiírt pályázaton az FM1 konzorciumot, illetve az Advenio Zrt-t hirdette ki nyertesként, vagyis a Sláger és a Danubius Rádió november 18-án éjfélkor beszünteti adását.

Sláger Rádió - Veled vagyok, Sláger Rádió

Amikor ezt október 28-án bejelentették, valami elkezdődött ebben az országban – és még a határon túl is. Egy emberként biztosítottak minket szolidaritásukról a hallgatók, nagyon sok közszereplő, zenész jelezte, hogy velünk van, és a Sláger Rádióba százezrével kezdtek ömleni az sms-ek és a telefonok arról, hogy az embereknek milyen sokat jelent ez a rádió. Három és félmillió ember tekint minket igazi családtagnak.

Hiszen a Sláger nemcsak zenét ad az embereknek, a Sláger a nehéz napokban is mindig a hallgatói mellett állt. Csak néhány példa a teljesség igénye nélkül: a Sláger Angyal hatalmas ajándékcsomagokkal felpakolva minden évben felkereste a rászoruló családokat, hogy megmentse a karácsonyt, a Bumeráng hatalmas segítséget adott ahhoz, hogy a 400 lelkes Ivádon egy gyönyörű játszótér épülhessen, és a Sláger Rádió hallgatói nemrég 4 millió Ft-ot gyűjtöttek össze Karai Pistike, a Hunter szindrómában szenvedő kisfiú gyógykezelésére…

A Sláger Rádió november 8-án, vasárnap délután három órától Szimpátiakoncertet szervez Budapesten, a Városligeti Műjégpályán. Az ingyenes rendezvényen fellép Rúzsa Magdi, a Bikini, a Bon-Bon, Charlie, Voga Viki, a Hoolingans, Balázs Fecó és a Korál, Auth Csilla, az Irigy Hónaljmirigy, a Karthago és a Republic, egy videóüzenetben pedig Ganxsta Zolee és a Kartel is velünk lesz.

Jöjjön el Ön is, ünnepeljük együtt az elmúlt 12 évet. Ünnepeljük, hogy együtt lehetünk…

Juhász Gergely

2009. 11. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 11. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 11. 03. 9:26
Hajrá Sláger, nekem kint van a kocsimon a piros szalag!!!
Vendég 2009. 11. 03. 9:35
Nagyon remélem, hogy győzni fog az igazság, végre egyszer történhetne valami jó dolog is kicsiny hazánkban. Kitartást Sláger, nekem is van piros szalagom és vasárnap én is ott leszek a Szimpátiakoncerten.
Vendég 2009. 11. 03. 10:08
Hajrá SLÁGER!
Vendég 2009. 11. 03. 12:04
A Sláger a szívemben van...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Veled vagyok, Sláger Rádió cikk képei
Sláger Rádió - Veled vagyok, Sláger RádióSláger Rádió - Veled vagyok, Sláger Rádió