Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

BEYONCÉ is fellép a holnapi MTV Europe Music Awards gálán

MTV Europe Music Awards - BEYONCÉ is fellép a holnapi MTV Europe Music Awards gálán

Teljessé vált a 2009-es Europe Music Awards fellépőinek névsora. Valamint Beyoncé is színpadra lép a 2009-es MTV Europe Music Awards során, hogy előadja 'Sweet Dreams' című slágerét!

A nemzetközi szupersztár, akit az idei EMA's gálán 4 kategóriában is jelöltek, mindig lenyűgöző élő fellépésekkel kápráztatja el a közönséget. Ès ez még nem minden! Legújabb, 'Video Phone' című kislemezéhez készült videoklipjét - melyben az ötszörös EMA-jelölt Lady Gaga is megjelenik - világszerte az MTV nézői láthatják majd elsőként tévében, valamint a www.ema.mtv.co.hu oldalon, rögtön a show után!

Az énekesnő, aki legújabb, I am… Sascha Fierce című albumával óriási sikert aratott, 4 kategóriában is győzedelmeskedhet a berlini gálán, ugyanis a Lejobb Női Előadó, Legjobb Élő Előadás, Legjobb Dal és Legjobb Videó kategóriában is jelölték.

A 2009-es MTV Europe Music Awards díjátadón Beyoncé olyan nevekhez csatlakozik, mint a Foo Fighters, a Green Day, Jay-Z, Leona Lewis, Shakira és a Tokio Hotel. A díjátadók között olyan neveket találunk, mint a Jonas Brothers, az olasz színésznő Asia Argento, a Backstreet Boys, Bar Refaeli, Batista, Brody Jenner, Jean Reno, Juliette Lewis, Miranda Cosgrove , mellettük pedig David Hasslehoff, Lil Kim, Jesse Metcalfe és Wladimir Klitschko is visszaigazolta részvételét az estén. A díjátadó gála tiszteletére a U2 ingyenes koncertet tart 10.000 rajongó előtt a Brandenburgi kapunál - a show-t a gála nézői is láthatják majd.

2009. 11. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 11. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 11. 05. 18:39
Húh, Shakira fellépése biztosan nagyon jó lesz.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

BEYONCÉ is fellép a holnapi MTV Europe Music Awards gálán cikk képei
MTV Europe Music Awards - BEYONCÉ is fellép a holnapi MTV Europe Music Awards gálán