Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Forró helyen pihent a Unique

Unique - Forró helyen pihent a Unique

Az együttes két tagja, Gabi és Ádám Egyiptomban töltöttek néhány feledhetetlen napot, hogy erőt merítsenek új lemezük stúdiómunkálatai előtt. Az együttes két tagja, akik az életben is egy párt alkotnak, nagyon élvezték a pihenést a fáraók földjén, igaz a Unique harmadik tagjával is folyamatos kapcsolatban maradtak.

„Kicsit sajnáltuk, hogy amíg mi pihenéssel töltöttük az időt, Zsoltnak otthon kellett dolgoznia, de most rajta volt a sor. A napokban elkészült az új lemez első kislemezdala, amelyhez Zsolt írta a szöveget, a klipet pedig a következő héten már forgatjuk. A történet egy elmúlt szerelmet idéz, Ádámmal nagy kedvencünk lett a szöveggel kiteljesedett dal. A „Hiszed vagy sem” című dal történetével ellentétben kettőnk kapcsolata szerencsére eddig kiállta az idő próbáját, és remélem, sose tesszük múlt időbe!” – mesélte Völgyesi Gabi.

2009. 11. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 11. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 11. 04. 23:26
válság ide válság oda, de ki lesz az a hulye aki megveszi a lemezt vagy cd-t tokmindegy, netrol szerez mindenki mindent, és ezt természetesen nem 3-4 ezer ft-os cd-s áron

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Forró helyen pihent a Unique cikk képei
Unique - Forró helyen pihent a Unique