Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

NOX: új lemez és új Élet

Nox - NOX: új lemez és új Élet

A zenekar minden egyes fellépésén rengeteg családot, gyerekekkel érkező szülőket és nagyszülőket vonzott a nézőtérre. A közönség soraiból, illetve a dedikálások alkalmával áradt a szeretet a két frontember, Szilva és Tomi, illetve a tánc- és zenekar felé egyaránt. Az együttes úgy döntött, hogy a rajongók több éves kitartását, ragaszkodását idén nem akármilyen meglepetéssel viszonozzák!

A Most című korong 2009. novemberétől kapható a boltokban. A lemezen újra hangsúlyos szerepet kapnak a népies motívumok és a népi hangszerek. A dalok Szilva érzelmeiről, érzéseiről, gondolatairól mesélnek édes-bús, kiforrott hangján, betekintést engedve lelkébe. Természetesen a könnyedebb hangvételű, sláger gyanús szerzemények ez alkalommal sem maradtak le a korongról.

A lemez megjelenést lemezbemutató koncertek követik. Mivel az album megjelenése közel esik a Karácsonyhoz, így a zenekar idén, a Szeretet Ünnepének alkalmából ingyenes koncertekkel lepi meg rajongóit. A Nox történetében először, a koncertek egyike az egyik hazai internetes szolgáltató jóvoltából, az interneten keresztül, élőben is nézhető.

Tamás, a zenekar másik alapító tagja idén ősszel nehéz döntést hozott, azaz kilép a Noxból. A nyár Szilva életében is nagy változást hozott, szakított kedvesével, életének ezen időszaka végleg lezárult. Bár volt szerelmével baráti viszonyban váltak el, munkakapcsolatuk továbbra is tökéletesen működik, Szilva mégis úgy érzi, ahhoz, hogy új életet tudjon kezdeni, Ausztráliáig meg sem áll. Új kihívások után szeretne nézni, ismét iskolapadba vágyik, ahol angol tudását pallérozhatja. Rengeteg időt szeretne aktív pihenéssel tölteni, és feltett szándéka, hogy felfedezi Ausztráli élővilágát a kengurukon kezdve, a koalákon keresztül, egészen a nagy fehér cápákig!!!

Természetesen a rajongóknak nem kell aggódniuk, hiszen Szilva, Ausztráliából feltöltődve „tér” majd vissza, a jövő évre tervezett, hazai koncert turnéjára.

2009. 11. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 11. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 11. 05. 16:38
Szilva???
Vendég 2009. 11. 05. 17:21
LOL :D
Vendég 2009. 11. 06. 18:10
ez egy ratyi
Vendég 2009. 11. 10. 18:53
Csak szűnnének már meg... végleg!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

NOX: új lemez és új Élet cikk képei
Nox - NOX: új lemez és új Élet