Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

PLACEBO - Sebzetten és összetörve

Placebo - PLACEBO - Sebzetten és összetörve

A napokban került a könyvesboltok polcaira az első magyar nyelvű könyv a Placebo együttesről, mely egy interjúfüzért tartalmaz Brian Molko énekessel, illetve egy százoldalas zenekari biográfiát.

A Manu Chao- és a Green Day-könyvvel a kortárs zene mellett elkötelezett Silenos könyvkiadó soron következő, harmadik zenei témájú könyvét jelentette meg a közelmúltban, melynek témája az angol Placebo zenekar.

Kaththea Azzurra Rowland: PLACEBO - Sebzetten és összetörve című könyvének eredeti, angol nyelvű változata a megjelenésekor nagy vihart kavart:
Brian Molko utólag úgy ítélte meg, túl sok személyes információt osztott meg a vele interjút készítő fiatal írónővel, Kaththeával. A könyv angol nyelvű kiadására kísérő promócióban össze is veszett a kamerák előtt az énekes, azóta kibékültek, de Molko azt mondta, többször nem nyílik meg ennyire.

Placebo - PLACEBO - Sebzetten és összetörve

A könyv címe erősen utal Molko kitárulkozására és élettörténetére. A mély és elgondolkodtató beszélgetésből filmvászonra illő életút bontakozik ki az olvasó előtt, aki a könyv második felében a zenekar menetelésével megismerkedve még teljesebb képet kaphat, hogy ki Brian Molko, és mire épült fel egy világhírű zenekar, a Placebo.

A magyar újságírók által készített biográfia kitér a magyar vonatkozásokra, s a könyv végén szereplő diszkográfiában a magyarországi koncerteken elhangzott számlisták is szerepelnek.

stanley

2009. 11. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 11. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 11. 10. 18:49
Sztárfigyusz uccsó tétel? ;-P http://www.music.hu/news.php?cikk=8255

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

PLACEBO - Sebzetten és összetörve cikk képei
Placebo - PLACEBO - Sebzetten és összetörvePlacebo - PLACEBO - Sebzetten és összetörve