Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ben Myers megírta a SOAD-könyvet

System Of A Down - Ben Myers megírta a SOAD-könyvet

Az örmény származású tagokból álló System Of A Down is bekerült azon zenekarok sorába, akiknek a sztoriját papírra vetették. A banda egyébként néhány évnyi szünet után idén ősszel újra összeállt pár szám erejéig.

Egy hollywoodi klubban néhány szám erejéig ismét egy színpadon állt Serj Tankian, Daron Malakian, Shavo Odadjian és John Dolmayan, akiket együttesen System Of A Downként ismer a nagyvilág. Valószínűleg ők is belátták, hogy együtt a legerősebbek. Így van ezzel Ben Myers is, aki bevallottan amolyan rajongói szemmel jegyzett rajongói bibliát tett le az asztalra a zenekarról szóló könyvvel, mely Magyarországon a Cartaphilus Legendák élve vagy halva sorozatában látott napvilágot.

System Of A Down - Ben Myers megírta a SOAD-könyvet

Myers kronologikus sorrendben követi végig a tagok és a banda életútját, hangyaszorgalommal gyűjtve össze minden lényeges információt és adatot, ami a System Of A Down roppant gyors és végig töretlenül felfelé ívelő karrierje szempontjából fontos állomás volt. Az örmény származású tagokból álló System Of A Down egyike azon kevés rockzenekaroknak, amelyek amellett, hogy egy koncerten az agyunkat is eldobhatjuk tőlük, bizonyos "üzenetet" szeretnének eljuttatni a hallgatósághoz (illetve azokhoz is, akik nem hallgatják őket), és egyike azon nagyon kevés rockzenekaroknak, amelynek ezt sikerült is véghez vinnie.

stanley

2009. 11. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 11. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 11. 10. 20:34
Nekem, kérem szépen, az a véleményem, hogy Serj Tankian marhára nem volt ott azon a hollywood-i Roxy-beli fellépésen. xD

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ben Myers megírta a SOAD-könyvet cikk képei
System Of A Down - Ben Myers megírta a SOAD-könyvetSystem Of A Down - Ben Myers megírta a SOAD-könyvet